Lidé, kteří byli na chatu, se během minuty vypařily, jako pára nad hrncem. Chvilku po mém příchodu... jak podezřelé.... oni něco kují... a něchtějí to povědět....
Diego napsal:
Lidé, kteří byli na chatu, se během minuty vypařily, jako pára nad hrncem. Chvilku po mém příchodu... jak podezřelé.... oni něco kují... a něchtějí to povědět....
Diego napsal:
Diego napsal:
Já se koukám na Doktora
Zase kecáš...
Mike: Vzpomínám, tehdy jsme si dost nahrabaly příspěvků, viď?
Upravil/a Diego dne 19.07.2013 01:47
Stroncium od Kulhánka - pravda, už jsem to tu psal, ale zapadlo to. Jinak se poslední době věnuju intenzivní četbě dotazů kuřat na různých stupních debility
Hele, na to se podívám, to mi zní jako dobrá kniha. Už jsi tu o tom mluvil, ne?
Ad Inquizitor: pár hodin mýho času sem taky obětoval hraní této hry a nelitoval sem.
Ad Naga v klobouku: K tomuhle by mě nikdy nikdo nedonutil Mimochodem šátek ti neladí k triku teda myslím že ne, protože tomu vlastně vůbec nerozumím.
Ad Kulhánek: Jeho psaní se mě líbí už hodně dlouhou dob....
Ad ME1,2,3: Můžu jedině doporučit. Já včera před půlnocí opět dojel další postavu přes všecky 3 díly, takže odpoledne přibude shrnutí tady v příslušný sekci.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Naga: Tady ale nepatří to k nejuchylnějším mě na tom přijde nejhorší že je to Manga jinak OK
Nebude ti to připadat jako HUDBA
Nej jsou naživo jednoho borce co vylezl a skočil do davu nikdo nechytil
Upravil/a METTALIC dne 19.07.2013 09:26
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Táta zjistil že mi brat půjčuje iPod, ale teď na 2 dny odjeli, takže dnes budu na chatu naposled. A zatím domaluju ten obrázek barevně, dokud si můžu googlit jak je co barevný (bude to V3 mého obrázku )
nagasadowcz napsal:
Stroncium od Kulhánka - pravda, už jsem to tu psal, ale zapadlo to. Jinak se poslední době věnuju intenzivní četbě dotazů kuřat na různých stupních debility
Hele, na to se podívám, to mi zní jako dobrá kniha. Už jsi tu o tom mluvil, ne?
Jo ták. Nojo, to víš, vysoká kadence přidávání příspěvků...
Je to fajn knížka. Taková spíše teorie. Nicméně, je to prostě od Amortha a jak ví každý, kdo se o toto téma alespoň trochu zajímá, Amorth je fakt třída, ať s ním souhlasíme, nebo nikoli. Tohle je jeho třetí kniha v pořadí, on ji psal v r. 1995, v CZ vyšla 2006...
@Mike: Ano, je to třída. Dle mého názoru např. z pohledu přetrvávající paranoidní schizofrenie a její absurdní náboženské glorifikace Ale jasně, vím, jak to myslíš.
Héj Nago!! Dobrá, v TÉTO otázce se naše názory krapet liší ... Ale ne, chňápu, bro.
Jen, když se čtou jeho knihy, je prostě třeba brát ohled na to, že je kněz. A že to píše z pozice kněze - exorcisty, ale tak to dá rozum, že?
@Mike: To já samozřejmě chápu, ale člověk, který upřímně věří, že Satan ovládá lidstvo a pronikl do Vatikánu je u mě prostě cvok Každý ale ať si věří, čemu chce.
nagasadowcz napsal:
@Mike: To já samozřejmě chápu, ale člověk, který upřímně věří, že Satan ovládá lidstvo a pronikl do Vatikánu je u mě prostě cvok Každý ale ať si věří, čemu chce.
No, je to trošku řitažený za vlasy, ale jsme se jednou o tom bavili s naší učitelkou na ekonomii, došli jsme k názoru, že vzhledem k tomu, co všechno si prožil už mu možná trošku šplouchá... nicméně, tahle kniha, jak jsem říkal, je již opravdu starší - r. 1995...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.