Altazar napsal:
Ano já, včera sem si koupil nové pc od Lynxu a teď se mi stahuje ze steamu skyrim. Doufám že není moc problémový tenhle win. Docela se toho po přečtení recenzí bojim, ale jiný win mi nenabídli k pc, prostě buď 8 v ceně a nebo 7 dokoupit, což mi přišla zase škoda.
Ne, Windows 8 jsou absolutně bez problémů, už jsem to tu řešil s Ligosem a Lenerenem.
Náhodou ten Dead Space je supe-R! není podstatněj můj mobil, podstatný jsou ty hrry protože můj mobil je úplně jinačí než na obrázku, mám jinou tapetu (Jokera, kdo ji viděl, ví )
A jináč jsem přišla ze školy a po vybalení z tašky asi dvaceti posmrkaných kapesníků a vzhledem k tomu že každý druhý slovo začínám písmenem B tak zejtra asi nepůjdu do školy
PS: Hoši nic ve zlem, to neni proti vam, ja nesu žádný rasista, pro mně cigán jak černoch, lidi sú lidi, to je jasné.... : o )
Upravil/a SeveruS dne 11.06.2013 21:03
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.