@4FAN (hlavně Whirt, BW, hRDLA a další DWčkáři): Tak konečně dokoukávám sedmou řadu DW, než zas odjedu a nebudu už mít jak a kde. Je to skvěle nadupané, jako koneckonců DW vždycky. Teď si ještě rychle dám jeden díl a zítra dokoukám zbylé 3. Už teď se těším na speciál
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Lidi, opět odjíždím a nebudu na 4FANU, a to od čtvrtka 6. 6. nejspíš až do 21. 6. Tak se tu zatím mějte a připravte se, prosím, udělat mi shrnutí toho, co se tu mezitím dělo, ať to nemusím všechno pročítat.
Jáj, Méťo, to je fakt vážný Hlavně když je tu ještě chat, Steam, Skype..
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Na steamu s nikym necheatuju a na Skypu mam samý debily+FB tam mi píšou jenom když chtěj nějákej ten po*ranej LIKE
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
nagasadowcz napsal:
@4FAN (hlavně Whirt, BW, hRDLA a další DWčkáři): Tak konečně dokoukávám sedmou řadu DW, než zas odjedu a nebudu už mít jak a kde. Je to skvěle nadupané, jako koneckonců DW vždycky. Teď si ještě rychle dám jeden díl a zítra dokoukám zbylé 3. Už teď se těším na speciál
Já to taky dokoukal až po celkovém dokončení série a musím říct, že v tom posledním díle jsem si oblíbil určité sledy scén. Určitě poznáš o kterých mluvím
hRDLA napsal:
Já zase 6. právě jsem viděl "A good man goes to war" a to byl sakra skvělej díl.
Ta šastá řada byla epická, ale strašně divná co se spojitostí týče... Ale to je zkrátka už Wibbly Wobbly Timey Wimey
EDIT: Mimochodem jste toho za tu dobu, co jsem byl hrát v Brně, moc nenapsali
Upravil/a Whirt dne 04.06.2013 21:59
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.