nagasadowcz napsal:
@EldeR: Tak, tak. Zvlášť, pokud by mi šlo o přežití, určitě bych dlouho neváhal. Přátelé, kdybychom ztroskotali na opuštěném ostrově, někdo z vás by byl smrtelně raněn a ostatní měli hlad, sežral bych kohokoli z vás To samé bych pak samozřejmě doporučil vám k mé případné mrtvole.
Proč až k mrtvole ??? Zdechliny se nežerou Konec konců není nad pořádnou domácí zabíjačku
Upravil/a EldeR dne 21.05.2013 13:08
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jo se sviněma počkej já ti tam donesu Zemana,Paroubka,Kalouska a to teprve budeš slavnej Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Lene, já jsem ráda, že jsem to zkusila- je to zase jedna velká životní zkušenost a aspoň vím, čemu se ve Skandinávii rozhodně vyhnout
U nás v jídelně nevařili vůbec špatně
U Mikea to chápu, koaly jsou potravně stenovalentní... to není o zbabělosti, to je o život!
Na druhou stranu my se můžeme krmit zcela neomezeně, takže co někdy zkusit koalu? Prý mají hořké maso.
U nás ve školní jídelně vaří hroooooozně. Ale pokaždý když mi to nechutná, vzpomenu si na jídlo ze základky, všechno to sním a ještě se olíznu Gymplácký jídlo je špatný, ale na základku kde bylo tradiční jídlo dušená mrkev a šťouchané brambory a i v tom největším pařáku nám dávali horkej čaj...na tu to tou hnusností prostě nemá
Tasemnice napsal:
U Mikea to chápu, koaly jsou potravně stenovalentní... to není o zbabělosti, to je o život!
Na druhou stranu my se můžeme krmit zcela neomezeně, takže co někdy zkusit koalu? Prý mají hořké maso.
Koala + eukalyptus = koala s eukalyptem.
Koaly nejíst, byla by nás škoda.
Upravil/a Mike dne 21.05.2013 17:59
Jsem zpátky, a NE, neřeknu vám jak jsem byl v Paříži a takový blbosti Místo toho vám představím:
BWho tentononc o Paříži: 1. Je tam menší procento obézních lidí 2. Jsou tam hustý obchody (jeden, Album, ten je huuuustej Krom TES tam maj snad všechny možný hrašišky, plakáty a komiksy, ať už je to Marvel, DC, Mass Effect, SW, DW, Game of Thrones, atd. ... jo, ale bacha, taky jsem tam narazil na plakát Twilight Ale obrazy na zdech od Loise Roia, nebo jak se přesně jmenuje, to vynahradily )
3. Pařížani se líp oblíkaj (ale bacha, takhle jsem jednou zezadu viděl nějakou ženskou v pěkným kabátě, tak si říkám že si počkám jak bude vypadat až se otočí, a tam 3 000ti letá svraštilá babule, NO BUDU SE Z TOHO VZAPMATOVÁVAT HODNĚ DLOUHO) 4. Je tam hodně přistěhovalců (černoši a alžírci co nejsou alžírci a pojmenovávají svoje obchody V -něco-) 5. Francouzi skoro celej den jen seděj v kavárnách 6. Někde na 4. patře točítých masochistických schodů co vedli k nám do pokoje (6. patro) byl lupínek co byl každým dnem rozšlápnutější a rozdrobenější až nakonec úplně zmizel! 7. A teď to nejdůležitější, což pravděpodobně všechny odradí od cestování: ČEŠKY JSOU HEZČÍ
Ták, možná, když budete hodně škemrat vám povím ještě něco XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
PROSÍM VYSLECHNĚTE MĚ!! Ten nexus ještě pořád nefunguje a já už vyzjoušel vše fakt nevte čím by to mohlo být??
Poraďte mi jak zprovoznit http://skyrim.nexusmods.com/ na http://skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=4125&pid=101548#post_101548
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.