To mi připomíná to že bratranec měl tarantuly a zrovna když jsem byl u něj tak zdrhla my jí honili po celým baráku a ona zalezla za kamna a tam se zrovna něco peklo už nwm co a ona tam uschla chcípla na dehydrataci
My jí jak volové honíme po baráku a ona chcípne Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
To mi připomíná to že bratranec měl tarantuly a zrovna když jsem byl u něj tak zdrhla my jí honili po celým baráku a ona zalezla za kamna a tam se zrovna něco peklo už nwm co a ona tam uschla chcípla na dehydrataci
My jí jak volové honíme po baráku a ona chcípne
@Tasemnice: Přesně. Nejvíc žeru pátý bod programu feministek - aby dávaly vlaky na přejezdech přednost Prostě výborná recese. --- Hostitel jako hostitel - to je dobré, to si musím zapamatovat a pak machrovat, že znám parazitoložku.
@Mettalic: Jo, tam mě zaujalo to orgasmické čtení
@Mike: Zaregistroval jsem, jdu si ji přečíst
@4FAN: Teda, někteří jste pěkní posránci. I do tarantule bych šel Samozřejmě by to ale všechno muselo být upravené, připravené někým, kdo to umí. Zase na druhou stranu beru, že něco se jí živé - chobotnice, krevety, červi. Ale tak zkusit se má všechno. Nejde mi o to, co je to za tvora, jen jak chutná. A teď jedna gastronomická pro skutečně odvážné mlsouny - ochutnali byste lidské maso?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga:
1) beru to tak, že tě můžeme přibrat do gastrokroužku
2) poslala tě Namira, abys verboval?
3) zatím jsem v přechodném stádiu mezi parazitem a parazitologem
4) nejsem si jistá, jestli je na sklípkanech vůbec něco jedlýho... ale jestli jo, tak bych do toho (bez chlupů a rohlíku) asi taky šla
@hRDLA: Jo, prdón, krevety se hodí zaživa do vařící vody, popletl jsem to.
Chobotnice
Tady do jisté míry záleží na tom, co považuješ za živé. Jestli skutečně živé, nebo technicky vzato živé.
@Tasemnice: Ne, Namira je v tom nevinně. Je to z iniciativy podivných zákoutí mé nezdravé mysli. --- Kdo by to byl řekl, že na rohlíku s tarantulí bude jednou z věcí, které nechceš jíst, právě ten rohlík?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nejsem barbar, abych přebíjela něco tak exotickýho jako je sklíkan rohlíkem
Mimochodem, lidi mi pořád říkají, že jíst hmyz je nechutný. Já jedla zatím jenom kobylky v čokoládě a jsem si jistá, že kdybych je dala komukoliv z nich, kdo by nevěděl, že to jsou kobylky, chutnalo by mu to. Není na nich nic zvláštního. Opravdový hnusy se jedí ve Švédsku a odtamtud taky pocházejí dvě nejhnusnější jídla, co jsem kdy jedla (a doteď pozření jenoho z nich považuju za nejodvážnější skutek v mém životě )
nagasadowcz napsal:
@4FAN: Teda, někteří jste pěkní posránci. I do tarantule bych šel Samozřejmě by to ale všechno muselo být upravené, připravené někým, kdo to umí. Zase na druhou stranu beru, že něco se jí živé - chobotnice, krevety, červi. Ale tak zkusit se má všechno. Nejde mi o to, co je to za tvora, jen jak chutná. A teď jedna gastronomická pro skutečně odvážné mlsouny - ochutnali byste lidské maso?
Lidský maso ???? Asi bych s tím neměl větší problém .... člověk je jenom další savec co běhá po týhle planetě, takže proč ne?. Mimochodem nevím teda jestli bych chtěl žvejkat nějakýho důchodce, ale taková mlaďounká 17tka .... No rozhodně netrpím předsudkama a pokud je pravda, že je lidský maso nasládlý, tak bych si to dal s trochou česneku, chilli, špetkou pepře a soli, možná trošku tymiánu nebo majoránky.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Tasemnice: Lidi jsou blbí, ale to už sis musela všimnout, jelikož patříš k té inteligentní menšině. Mimochodem, dá se někde tady sehnat taková pochoutka? A cos to sakra jedla švédského?
@EldeR: Tak, tak. Zvlášť, pokud by mi šlo o přežití, určitě bych dlouho neváhal. Přátelé, kdybychom ztroskotali na opuštěném ostrově, někdo z vás by byl smrtelně raněn a ostatní měli hlad, sežral bych kohokoli z vás To samé bych pak samozřejmě doporučil vám k mé případné mrtvole.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga:
Nemyslím, že by kvůli tomu byli lidi blbí, jsou prostě ovlivnění společností, ve které žijí To jsme v určitých ohledech všichni.
Slyšela jsem, že je v ČR jediná restaruace, kde podávají hmyz, a to někde v Brně.
Nejhnusnější jídlo na světě (aspoň podle mých zkušeností ) je surströmming. Je to fermentovanej sleď, uchovává se to v plechovkách, který některý aerolinie prý zakazují převážet, protože v letadlech občas vybuchují. Když se to otevře, je to ta nejsmradlavější věc na světě. Smrdí to jak tucet zdechlin v hodně pokročilém stadiu rozkladu. Nám jedna jediná lpechovka dovedla zasmradit půlku lesa. Bylo nás na ní asi 20 a našli jsme se jenom 3, kdo to dokázali dát do pusy. Chutnalo to úplně stejně jako to smrdělo a tu pachuť jsem cítila ještě asi po pěti vyčištěních zubů. Psala jsem o tom pak kamarádce ze Stockholmu- ta tvrdila, že ona osobně surströmming miluje a chtěla by udělat surströmming party, ale na to je ve Švédsku potřeba mít povolení od sousedů a ti jí to nedovolí (jí se to výhradně venku, jinak by to byla sebevražda). Ostatně je o tom překvapivě kvalitní článek na uncyclopedii http://uncycloped...C3%B6mming
Ta druhá nejhnusnější věc je sice hnusná, ale asi tak 1000x chutnější Je to jeden ze způsobů, jak Švédi upravují lékořici. Udělají z ní prášek, který smíchají se salmiakem (chloridem amonným) a stlačí to do tablet. Je to snad slanější než pít mořskou vodu + to má díky salmiaku šíleně chemickou chuť. Já si představuju, že tak nějak chutná chlor. Už jsem si na to docela zvykla, ale první zkušenosti byla docela otřesná.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.