MortuusDominus napsal: 30500 ( já to musela někde zvorat snad ) a to se mě netýkaly otázky typu - ejakulaval jsem ženě na vlasy ... ještě že nejsem chlap
Stydím se ... no nic nezbyde mě než zvážit znásilnění abych dorovnal skóre
Styď... já se pak budu muset přeoperovat na mužskýho, abych mohla dohnat bodíky na otázkách, který se mě netýkaj .... celý ten testík ( a zrovna od nich ) je postaven tak, že diskriminuje ženy jak mi to ty feminy mohli udělat ...
MortuusDominus napsal: 30500 ( já to musela někde zvorat snad ) a to se mě netýkaly otázky typu - ejakulaval jsem ženě na vlasy ... ještě že nejsem chlap
Stydím se ... no nic nezbyde mě než zvážit znásilnění abych dorovnal skóre
Styď... já se pak budu muset přeoperovat na mužskýho, abych mohla dohnat bodíky na otázkách, který se mě netýkaj .... celý ten testík ( a zrovna od nich ) je postaven tak, že diskriminuje ženy jak mi to ty feminy mohli udělat ...
vynechal sem otázky, kde bylo že NUTÍM ženu k něčemu .... tím sem se okrad o 7000 bodů + 4500 za pás cudnosti, to by bylo podtrženo sečteno .... 39000 ... asi se začnu stydět
@MortuusDominus: to se klidně nech přeřezat, ale otázky o ejakulaci stejně nedáš
Upravil/a EldeR dne 14.05.2013 14:47
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike napsal:
Jako ale... prostě já nepochopim, kde se v těch dámách ta nenávist bere. Pochopím to u těch, co si prožily znásilnění, nicméně u těchto? ...
Výborně 24 000 bodů, aspoň, že jich nemám nejvíc
E: http://www.femini...odna-jmena štěstí, že se tak nejmenuji byl bych opovržení hodný
A Judr. Jůlie prý bere flexy
Upravil/a Leneren dne 14.05.2013 17:08
4fan: tak jsem dojel a co to vidí mé oko na foru takej dotaz vysvětlete mi o co jsem přišel
Provádím orální sex 1000b
Souložím bez úmyslu počít dítě 1000b
Už jsem masturboval v práci 2000b
Znásilnil jsem ženu 5000b
Již jsem použil kondom a zabil tak lidský život 5000b
Aplikoval jsem ejakulaci na ženiny vlasy 3000b
Nutím ženu polknout spermie 4500b
Nutím ženu olizovat svá varlata 2500b
WTF??
PS: Instaluju Alan Wake
Upravil/a METTALIC dne 14.05.2013 19:27
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Naga: Dik jsem to dneska ukatoval ve škole a všichni se tlemili panně janě nechápu jak může machřit že jí je 39 a je panna Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mike napsal:
Jako ale... prostě já nepochopim, kde se v těch dámách ta nenávist bere. Pochopím to u těch, co si prožily znásilnění, nicméně u těchto? ...
Mno, ani to nebolelo. Nejvíc zabrat mi dalo znovu zapojit net, ale už vše funguje.
Zatím se zdá, že jsem se bál neoprávněně. Zatím se v tom bez problémů orientuji.
Asi chvilku potrvá, než si objevím všechny přednosti, ale zatím ok
Tak, a teď jdu instalovat Skyrim a započne zkouška ohněm!
Edit: Hmm, jsem tak nadšený, že jsem pořádně nevnímal co píšu a kolikrát jsem použil slovo "zatím"...
Upravil/a Ligos dne 14.05.2013 20:55
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.