@Mike: No, co to bylo za degena, to můj rozum nepobral. Ale ani jsem se nesmál, u této debility mi vtipnost nějak unikla. Zato velmi se směju vždy, když vidím tohle
Domča Myslivcová u Jana Krause
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mike: No, co to bylo za degena, to můj rozum nepobral. Ale ani jsem se nesmál, u této debility mi vtipnost nějak unikla. Zato velmi se směju vždy, když vidím tohle
Domča Myslivcová u Jana Krause
Já nevím co je zač, nicméně s tou holkou mám společnou kamarádku (jí samotnou neznám) a nějak mi to FB naservíroval na první stránku... ale jo, já se jim směju. Směju se jejich omezenosti a donebevolající tuposti. A že je jich čím dál víc. Ale chňápu tě.
Jo, tak u toho se Mike baví taky svým "Hohoho" ...
>> Jinak, založil jsem nový topic na rzné ty testy a ták, takže až na nějaký zajímavý narazíte, dejte tam o něm vědět.
Mike - pěkný souhrn výsledků... Škoda že takových testíků není moc ( nebo o nich nevím ).
Ale obávám se, že dělat ho znova , zas mi vyjde něco jiného ... kdysi ( hodně kdysi ) dávno poprvé to byl taktik. Aktualizaci testu raději dělat nebudu. Priest mi totiž i ve hrách vyhovuje
Lol Čtu si takhle knížky ze Skyrimu, a teďka jednu čtu a tam takový: [Tato pasáž byla na příkaz Chrámu cenzurována.]
To to prostě zabilo
Ups, a dál se to málem rozrostlo v bisexuální prostituci, lol
Upravil/a BadWolf dne 08.05.2013 18:52
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak, na dalších šest týdnů se musím se Skyrimem rozloučit... Ale musím říct, že jsem si ho konečně pořádně zahrál. Navíc jsem si našel pár dalších oblíbených postav.
Jop, žije, jen potřeboval si tady od všeho odpočinout.
A od Skyrimu se musím na nějakou dobu odloučit, páč teď budu dohánět školu a navíc se blíží konec roku, takže to bude náročné. Pak se zase vrhnu pořádně na Skyrim - brzy koupím datadisky a až je dohraju,tak pak spustím zase Morrowind.
Mám novou nejoblíbenější knižní sérii v TES, "Pravá Barenzie" a našel jsem si novou citaci co si možná dám do podpisu: Král Eadwyre: "Císařská byrokracie, má paní, je dvousečná zbraň."
(BTW, poslední kniha tý série je nejlepší, protože tam hraje roly Šampión Riy Silmane !)
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Sice to není knižní série... Ale poslední knížka, která mě ve Skyrimu zaujala se jmenovala Tlachoplach (Zmínky o našem bláznivém strýčkovi jsou prostě úžasné )
BTW. Miluju ve Skyrimu narážky na hrdinu z Oblivionu.
Whirt: Četl si 16 písní šílenství nebo tak nějak? To jsou nejlepší knížky o Sheogorathovi, jsou celkem tři ve Skyrimu
BTW, v tý knížce (Skutečná Barenzie Díl 5) jsem se ještě dozvěděl že náš milovaný Septík Sedmička měl imaginární kamarádku
Jo, a tahle kniha a ještě jedna (kde byl její tvůrce) mi předali mnoho nových informací o Holy Chaosu... Konečně o ní něco vím
Upravil/a BadWolf dne 08.05.2013 20:27
METTALIC napsal:
Toho je docela hodně hej jen tak náhodou právě se se*u s upírem ve stalkeru nevíte jak ho rychle zabít napadlo mě hodit si granát pod nohy a utect zjistil jsem že to není moc good plán
Špatný plán .Já si většinou stoupnu zády k překážce, přikrčím se a číhám
Já do nich jdu většinou nožem Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Nedá mi to, abych se nepodělil o nejvýznamnější zážitek z dnešního dne:
ráno jsem dostal opožděně k narozeninám (které jsem měl už minulý měsíc) ještě jeden dárek od rodičů. Koťátko. Přinesli mi ho v proutěném košíku a prý: "Starej se"...
Tak jsem z toho celkem vedle, protože já kočky mám rád, ale rodiče celý život tvrdili, že kočku do domu nechtějí...
Ligos napsal:
ráno jsem dostal opožděně k narozeninám (které jsem měl už minulý měsíc) ještě jeden dárek od rodičů. Koťátko. Přinesli mi ho v proutěném košíku a prý: "Starej se"...
Tak jsem z toho celkem vedle, protože já kočky mám rád, ale rodiče celý život tvrdili, že kočku do domu nechtějí...
Aneb odříkaného chlaba, největší krajíc. Bůh s tebou bratře, kočku bych opravdu nechtěl. (a to je mám relativně rád. Radši než psy.)
Whirt: Nazdárek! Měli jsme na tebe asi před pěti stránkami takou menší otázku a sice tu, zda uděláš to nové levelování??
MortuusDominus napsal: Mike - pěkný souhrn výsledků... Škoda že takových testíků není moc ( nebo o nich nevím ).
Ale obávám se, že dělat ho znova , zas mi vyjde něco jiného ... kdysi ( hodně kdysi ) dávno poprvé to byl taktik. Aktualizaci testu raději dělat nebudu. Priest mi totiž i ve hrách vyhovuje
To tedy...
No, hele, docela paradox - ty, taková evidentně spíše proti náboženství a vyšel ti kněz. (ale ne, chápu herní kontext. )
Ligos napsal:
Kočky sou ve většině případů lepší jak lidi
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Hej, to bylo jedno z prvních jmen, nad kterými jsem uvažoval. Ale nakonec to vyhrál Piškot (jo, je to celkem trapný jméno, ale co? Důležitější je osobnost. )
Ligos napsal:
Bacha na to, kočky jsou strašný svině, pořád to chcípá (áno ) a nemá to vůbec rádo lidi, takový namyšlený a sebestředný je to , já bych Sašu nevyměnil za všechna zvířata na světě. Ale když je máš rád, no uvidíš
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.