V nekonečné konverzaci č. III., někdy na straně 238/239 se rozjela diskuse o jednom RPG testu. O tom, a i o jiných by měl být tento topic, tááákže, pokud an nějaký zajímavý psycho/rpg/jiný/úplně jiný/ test narazíte, podělte se o něj zde.
---
Jinak, výsledky z testu řešeného v nekonečné konverzaci.
Mike napsal:
BadWolf napsal:
EldeR: No vida, to už máme kněžku, upíra, chlápka přes pasti, nekromanta, řemeslníka a taktika, to už můžem vytáhnout do války
V tom testíku je asi spousta kombinací Škoda že nefunguje odkaz na ten testík s barvičkama. Ho zkusím vygooglit.
No, škoda, rád bych si jej udělal... A propos, nezaložíme na tyhle různé testíky topic? Třeba se to chytlo...
Výsledky: (ať je to pohromadě, kdyby někdo chtěl zakládat new topic)
Mike
METTALIC
Ligos
Bad Wolf
MortuusDominus
EldeR
Naga
hRDLA
Hele a tady je přehled všeho, co vám může z toho testu vypadnout:
Našel jsem tohle a hned to jdu vyzkoušet Za chvíli se ozvu co mi vyšlo (BTW je to kvíz na to jaká rasa z TES jste ) http://rumandmonk...YpSaMrmC8o
EDIT: Překvapivě... mi vyšel Argonian !
Upravil/a BadWolf dne 08.05.2013 16:33
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já bych na sebe nejvíc typoval SYSTEMu, ale ta tam není :/
Stejně se ji budu učit jinak vyšla mi Samba což zase není tak daleko.
E:V tom na rasu z TES mi (ne)překvapivě vyšel dunmer.
Upravil/a Leneren dne 08.05.2013 16:40
Další testík kterej mě pobavil hlavně výsledkem http://www.allthe...er-are-You
Jaké monstrum jste
Vyšlo mi:
For 55 % you are: The Giant Blob:
Your lazy and don't care for anything.
14.8990 % of 11531 Quiz participants had this profile!
No lol
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@MD: Tos musela odpovídat u těch bojových umění pěkně divoce
@EldeR: Nejsi fanda ještěrů?
Já jsem teda prakticky se všemi výsledky spokojen a nejvíc mě na tom těší, že jsem odpovídal upřímně s tím, že to tu v nejhorším radši nedám
EDIT: Tak jsem si udělal kariérní test a podle mého očekávání se mi tam objevil spisovatel. Teď se do toho ještě po zkouškovém pořádně pustit Mimochodem, tohle je docela slušná stránka, kde bude spousta testů/kvízů, které vypadají celkem kvalitně: http://www.quizro...
Upravil/a nagasadowcz dne 08.05.2013 19:49
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak jsem si zkusil ta bojová umění, rasu a monstrum...
Prý jsem stvořený pro Kung-fu
Rasou jsem Breton - čekal jsem spíš nějakého mera, ale Bretonci jsou taky celkem zaměření na magii... Každopádně nejsem ani moc překvapený, zklamaný, či potěšený
A co se týče monstra... nevím co to znamená, jestli to, že budu ve stáří dobře zachovalý nebo co, ale jsem mumie
EDIT: Ten test na ta povolání ve fantasy jsem dělal před několika měsíci taky - byl jsem Dobrodruh
Upravil/a Whirt dne 08.05.2013 20:31
Mno, zkusil jsem si test na rasu a kupodivu mi vyšla má oblíbená- vznešený elf. Tedy oblíbená až do doby, kdy se z nich staly ty Thalmorský sv..ně. (Tohle tvůrcům nikdy neodpustím.)
Bacha lidi, přichází khajiit áno, vyšli mi mí oblíbení kočičáci upřímě jsem to nečekala a říkala si "prosím ať ne argonian, ať ne argonian, ať ne argonian" a nakonec BAM, BINGO
Mopidu napsal:
Bacha lidi, přichází khajiit áno, vyšli mi mí oblíbení kočičáci upřímě jsem to nečekala a říkala si "prosím ať ne argonian, ať ne argonian, ať ne argonian" a nakonec BAM, BINGO
Co všichni máte proti Argoniánům? Jako nechápejte mě špatně, já je taky nesnáším, ale nevím, čím to je, když přitom ještěrky mám rád...
Asi zkusím po zkouškách rozjet Skyrim znova za Khajiita, co bude bojovat jen pěstma v lehkém brnění... Takže nejlehčí obtížnost, jinak jsem hned mrtvý Ale budu to hrát jako RP o kung-fu mistrovi ovládajícím styl kočičího drápu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.