BadWolf napsal:
Kuja, člověk by neřekl jak je těžký najít v Morru ve městě prodavače kouzel A bez těch ukazatelů už bych byl rovnou ztracenej, ony totiž všechny ty Telvannijský houby si sou děsně podobný
hmmmmmm .... nostalgie .......
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@BW:Hele, co máš proti Telvannijským houbám? Lepší architekturu ve světě TES nenajdeš. A díky tvý poznámce si asi opět zkusím chvilku zahrát Morrowind...
A když už jsem u té architektury: v Oblivionu (TES IV.) psali, že domy v Brumě jsou postaveny podle domů ve Skyrimu. Přitom ve Skyrimu sotva najdete dům, který by byl postaven jako domy v Brumě...
Jistě, u některých staveb se podobnost najde, ale že by Brumské domy byly kopií Skyrimských staveb?
(Podle mě jsou Brumské domy daleko hezčí...)
Upravil/a Ligos dne 07.05.2013 10:14
Ligos napsal: @BW:Hele, co máš proti Telvannijským houbám? Lepší architekturu ve světě TES nenajdeš. A díky tvý poznámce si asi opět zkusím chvilku zahrát Morrowind...
A když už jsem u té architektury: v Oblivionu (TES IV.) psali, že domy v Brumě jsou postaveny podle domů ve Skyrimu. Přitom ve Skyrimu sotva najdete dům, který by byl postaven jako domy v Brumě...
Jistě, u některých staveb se podobnost najde, ale že by Brumské domy byly kopií Skyrimských staveb?
(Podle mě jsou Brumské domy daleko hezčí...)
No tak někde by se podobnost rozhodně našla
Ale více méně máš pravdu (možná to bude těma střechama )
BadWolf napsal:
Kuja, člověk by neřekl jak je těžký najít v Morru ve městě prodavače kouzel A bez těch ukazatelů už bych byl rovnou ztracenej, ony totiž všechny ty Telvannijský houby si sou děsně podobný
To ani tak ne. ( Pro základní kouzla oběhnout mágy a chrám a máš základ pro mága ). Ale když sháníš teprve vybraná kouzla jako je Návrat, Kotva a Obnov atribut a ještě jsi k tomu slepej jak poleno - to už je pak problém :/
Ligos: Já proti Telvannijským houbám nic nemám, já je prostě žeru ! A ony jsou vlastně i přehlednější než třebas Balmora, jenže tam je to všechno seřazený, zatímco tady ty epic houby rostou tak že já jdu a místo "Tady je ten prodavač" mám "Jůů, tenhle domeček je hezkeej. Jdu se podívat dovnitř... Aha, tady už jsem třikrát byl." Mno, tak
MortuusDominius: Já vím, ale já jsem přišel do vesničky, tam mi řekli že tam maj čaroděje co prodává kouzla a já se teda rozhod že si nějaký koupím, ale za boha ho nemůžu najít Buď jsem slepej nebo musím splnit nějakej quest A s tou Kotvou, o tý mi ani nemluv Jednou jsem ji hledal, ale pak jsem se na to prostě vykvajzl.
Ad Bruma domešky: Jj, jsou jiný, a ty v Brumě jsou mnohem lepší. Ale je pravda, že různý domy ve Skyrimu mají různý prvky těch Brumských (vyřezávaný trámy - Bílý Průsmyk, Interiér - Větrný žleb, atd.).
BTW, konečně jsem začal používat lukostřelbu a tak mi KONEČNĚ Cliff Racerové nelezou tolik na nervy
BTW, Mopidu: Vím že to nevíš, ale to bys měla vědět ! Telvannijský houbišky stojej i za to aby člověk za nima šel přes půl Vvardenfellu (což vlastně jde ) a ještě za to... no prostě to jsou TELVANNIJSKÝ HOUBY! Like... Telvanni mushrooms ! To se holt nedá vysvětlit
BTW, až budeš někdy na kompu: /watch?v=aQQzq97Kazw
Ad všichni krom Mopi a hRDLy a Mika: Jsem vám udělal chutě zahrát si, jo? Tak to jsem na sebe právoplatně pyšnej
Upravil/a BadWolf dne 07.05.2013 18:35
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Achjo. Tak jsem si za maturitu koupila Dragonborn. Problém je, že jsem ještě nematurovala. A teď to v konsekvenci vypadá, že už ani neodmaturuju.
To jsem zase měla jednou blbej nápad.
Tasemnice napsal:
Achjo. Tak jsem si za maturitu koupila Dragonborn. Problém je, že jsem ještě nematurovala. A teď to v konsekvenci vypadá, že už ani neodmaturuju.
To jsem zase měla jednou blbej nápad.
BW: Nevím jakou vesnici máš na mysli, ale už v té první ( kde tě se vylodíš ), je hned kouzelník. Související s úkolem, ve kterém vracíš prsten. Blbý je, že je zamčeno a musíš jít přes "vrchní patro". Co se týče kotvy a návratu, vím, že jsem to taky dlouho hledala a pak jsem si ještě říkala, že jsem to měla přímo před očima. Mám pocit, že jí prodávají v Balmoře přímo v cechu ( jinak obnovit atributy jsem si nechavala v balmorským cechu - vytvořit kouzlo - tohle se taky hodí, až ti snížejí sílu )
edit - ale nevsázela bych na to s tou Balmorou, možná kecám, ale zkus to tam ...
Upravil/a MortuusDominus dne 07.05.2013 21:35
MortuusDominus: Jo, vím koho myslíš, ale mě prostě napadlo si koupit nějaký kouzlo až teď No, stejně je mi to docela k prdu když jsem Atronach Jinak na obnovení atributů si míchám lektvary
BTW ta vesnice kde jsem se jmenuje... Tel Mora. No nic, kouzlo nekouzlo, já jdu hrát
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Vy jste mě zase navedli abych šel hrát Morr....... instaluju
Ale zapařim až zítra dneska musim dokoukat celou serii Metalocaplyse.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.