EldeR napsal:
@Mike: Takže z toho plyne, že život je piksla bordelu namáchaná pivem ....
P.S. Zase tak dlouhý na čtení to nebylo
Yo, přééésně!!
Viď, že se to dalo...
hRDLA: No, to mě nevadí začít, ale já právě píšu líčení a to je o ničem... a to se mi nechce ani začít. Ale hele, už jsem napsal zkušební verzi, tu jsem odevzdal učitelce, dnes se dovím, jaké to mám a zítra píšu... no uvidím.
Mopidu napsal:
Dva? Tři!! Já si kreslím ve všech předmětech, dokonce i v tělocviku
No při tom tělocviku by mě to docela zajímalo
To si musíš nachystat sešit a to čím kreslíš na lavičky a pokaždé když učitel zavelí ať přestanem tak tam běžet, něco domalovat narychlo a pak utíkat zas k učiteli hlavní je aby to nezjistili
Mopidu napsal:
To si musíš nachystat sešit a to čím kreslíš na lavičky a pokaždé když učitel zavelí ať přestanem tak tam běžet, něco domalovat narychlo a pak utíkat zas k učiteli hlavní je aby to nezjistili
tak to by mě fakt nenapadlo
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Zdravim.
Potřeboval bych prosim poradit s jednou věcí. Našetřil sem si 20 000 a chci si koupit nějaké herní pc. Myslíte že se za tuhle cenu dá koupit už nějaké slušné pc aby mi rozjelo třeba Zaklínače 2 na max detaily? Kdyby ano, tak jaké asi byste doporučovali, pokud stim máte nějaké zkušenosti? Díky předem za rady.
Sem nejlepší trenér na světě
Mopidu napsal:
tak to by mě fakt nenapadlo
Ligos: Já jsem rád, že stačím dělat to, co dělat máme.
nagasadowcz napsal:
@Blackfang: Nezlob se, že jsem hnidopich, ale jak někdo začne psát píseň o Vltavě apod., ať už tady nebo na youtube nebo kdekoli, tak se vždycky chytám za pačesy...
Lidi, prosím vás, píseň je označení pro hudební dílo s nějakou určitou charakteristikou jako např. sonáta nebo symfonie. Tvrdit o symfonické básni, že je to píseň, je jako tvrdit o Hammer Smashed Face od Cannibal Corpse, že je to árie z opery. Jak poznat, co je píseň a co ne? Je to velmi jednoduché - V PÍSNI SE ZPÍVÁ!
Tzn. Vltava - skladba, kus, dílo; Run to the Hills - píseň
Je mi jasné, že s tím lezu lidem na nervy, ale nemohl jsem si to odpustit.
BTW, toto je pro všechny, ne jen tobě, blackfangu, ať to nebereš nějak osobně
Diego, pokud toto bereš jako spam, napiš mi, prosím, PM a já to hodím do Nekonečně
Jak se to počítá teda u library music a u pěveckého sboru?
Altazar napsal:
Zdravim.
Potřeboval bych prosim poradit s jednou věcí. Našetřil sem si 20 000 a chci si koupit nějaké herní pc. Myslíte že se za tuhle cenu dá koupit už nějaké slušné pc aby mi rozjelo třeba Zaklínače 2 na max detaily? Kdyby ano, tak jaké asi byste doporučovali, pokud stim máte nějaké zkušenosti? Díky předem za rady.
Za 20 000 kč si dokážeš sestavit pc, které rozjede nejen zaklínače na maximální detaily.A tu pc poradnu bychti též doporučil
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.