Lidičky, všechny zkoušky mám za sebou (teď ještě tu autoškolu ). Zítra mám odpočinkový den a upřímně nevím, jestli vylezu z postele, ale pak už tu zas budu oxidovat. Nečetl jsem to tu teď vůbec, takže jen popřeju všem, co potřebují štěstí, hodně štěstí a těm, kterým se něco povedlo tímto zase gratuluju
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nevím, jestli je to chybka fóra, ale dnes jsem postoval na svůj FB odkaz sem na povídku a do náhledu se mi uložil Whirtův podpis alá šílené oči. ještě, že jde ten náhled odebrat
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Samý kozy a FB..... tady to začíná jít z kopce Mimochodem k FB sem se už vyjadřoval, ač jsem ho měl jenom 14 dní, ale i když občas někdo na tuhle kokotinu odkazuje, podruhý se zlomit nenechám a budu vesele přežívat dál, jako úplný asociál.
@Všichni - tak právě píšu svůj návod na Steam, který ovšem bere slovo "zkrátit" jako sprosté slovo a nechce mi ho uznat.. takže v kapitole Zkratky mám dost co předělávat -_-
Tak tohle byla nejhnusnější zkouška v mém životě a bohužel si jí asi zopakuju V jednu jdu pro výsledky. Bylo to strašný, děs a hrůza tipovačka. A ještě ke všemu multiple choice (test, kde můžou být u každé otázky být 0 až 4 odpovědi správně).
Mahoney: Zklamání?! Sakra, vždyť ty kozy úplně porušovaly fyzikální zákony, mně úplně rozzářily večer
Upravil/a Tasemnice dne 22.01.2014 12:46
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.