Problémy s otcem. Vetší rodinná hádka. To dokáže člověka dostat na dno a zkazit den... Nejhorší je, že není první, ale tahle byla jedna z těch horších. Asi tu s vámi chvíli zůstanu pokud to nevadí. Z pokoje teď chuť moc vyjít nemám...
Nevíte někdo, co mě čeká za tvora po tomhle děsivém "mroži"? A kdy? Vím, že jsem ten seznam kdesi na stránkách našla, ale teď to nemohu objevit
Upravil/a PrincessLeia dne 15.09.2013 15:15
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Mockrát díky! Hm... šavlozubý tygr. Tak to se těším A už brzy. Skvělé.
Hele, my jsme vážně skvělá rodina. Jenže táta je podle nás v krizi středního věku, tak se to v tomhle směru trošku sype. Jak říkáš - snad se to co nejdříve přežene. A teď už je mi líp "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: Hele, my jsme vážně skvělá rodina. Jenže táta je podle nás v krizi středního věku, tak se to v tomhle směru trošku sype. Jak říkáš - snad se to co nejdříve přežene. A teď už je mi líp
Víš co každej má někdy svoji chvilku. Avšak jak řekl Naga věřím že se to brzy přežene
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
PrincessLeia napsal: Mockrát díky! Hm... šavlozubý tygr. Tak to se těším A už brzy. Skvělé.
Hele, my jsme vážně skvělá rodina. Jenže táta je podle nás v krizi středního věku, tak se to v tomhle směru trošku sype. Jak říkáš - snad se to co nejdříve přežene. A teď už je mi líp
Ber to v klidu .. .tímhle si projde víceméně každý. Občas mám pocit, že mám taky krizi středního věku...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ahoj, jsem zpět z dovolené. Tento web byl dřív napadenej, nebo proč se nelze přihlásit ze zahraničí?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
PrincessLeia napsal: Mockrát díky! Hm... šavlozubý tygr. Tak to se těším A už brzy. Skvělé.
Hele, my jsme vážně skvělá rodina. Jenže táta je podle nás v krizi středního věku, tak se to v tomhle směru trošku sype. Jak říkáš - snad se to co nejdříve přežene. A teď už je mi líp
Ber to v klidu .. .tímhle si projde víceméně každý. Občas mám pocit, že mám taky krizi středního věku...
Která ti začala v 16ti letech!
Lordes: Ahoj, ahoj, máme nastavenou možnost přihlášení se pouze pro Českou a Slovenskou republiku.
Upravil/a Mike dne 15.09.2013 17:25
Škoda, každopádně kdo nesleduje můj kanál na youtube, jsou přidána nová videa. :-)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Whirt napsal:
Jo, nastavení pouze na Česko a Slovensko je kvůli několika napadením.
Škoda, no i když... za cca 2hod na internetu zaplatit 200kč není moc pozitivní, tak jsem alepoň ušetřil
Est Sularus Oth Mithas
Lordes: Ahoj, ahoj, máme nastavenou možnost přihlášení se pouze pro Českou a Slovenskou republiku.
V 16ti rozhodně ne, kolem 30 možná .... .ale o tom ty nemůžeš jako dítko školou povinné ještě nic tušit
A pořád lepší krize středního věku, jak krize sexuální identity
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
Nene, děkuji vám všem za podporu! Táta si už před nějakou dobou vyjel na kolo, tak doufáme, že přijede trošku "vyvětraný"
Mimochodem, Tasi, (jestli tu někde jsi), jak mám vytvořit "novou knížku" na goodreads, když tam třeba chybí vydání a já bych jej ráda doplnila? Říkala jsi, že to jde, ale já tam nemohu tu možnost nikde vyhledat. Díky moc předem! "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Leia: Kdykoliv při vyhledávání knížek můžeš vpravo kliknout na "Manually add a book" Tím knížku přidáš (nepřehlédni vpravo možnost přidat obrázek přebalu), akorát jí nebudeš moct "propojit" s ostatními vydáními, to můžou jenom knihovníci. Kdybys potřebovala něco propojit, napiš mi soukromou zprávu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.