Ligos napsal:
Jop.
Obdobný pocit mám při pojídání salka... (kdysivá jsem dostal od kamaráda dvě plechovky tohoto abrozia...Lidi, jak mě bylo tak krásně blbě!)
EDIT: Právě jsem v rádiu slyšel slovní perličku v tomto znění: "Novým policejním ředitelem je Petr Lessy. Lesy České republiky si na nového ředitele ještě počkají."
Tasemnice napsal:
Ligos: To znám, člověku je strašně špatně a je strašně spokojený
Něco podobného znám obráceně.....ale s alkoholem
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak si představ tu nejlepší hořkou čokoládu bez pečiva v hutné konzistenci a máš to...
Nebo se na to vy*er a jdi si ji koupit do sámošky co máš beztak za rohem
Leneren napsal:
Tak si představ tu nejlepší hořkou čokoládu bez pečiva v hutné konzistenci a máš to...
Nebo se na to vy*er a jdi si ji koupit do sámošky co máš beztak za rohem
To nemůžu udělat ... pokaždý, když si něco takovýho koupím, na to dostane přítelkyně chuť Takže by to mohlo dopadnout taky tak, že bych mohl napsat... nikdy jsem neochutnal Nutelu, i přesto že jsem ji koupil... Ale počítám s tím, že příde den, kdy ji opravdu ochutnám
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
No mne i ta mala vydrží třeba 2 týdny..
Nebo si ji schovej. Zakopej před domem a chod na ni tajně v noci.
Kruci, já mám hlad, ještě jsem dneska nic nejedla a my se tu musíme bavit zrovna o jídle
Tasemnice napsal:
No mne i ta mala vydrží třeba 2 týdny..
Nebo si ji schovej. Zakopej před domem a chod na ni tajně v noci.
Kruci, já mám hlad, ještě jsem dneska nic nejedla a my se tu musíme bavit zrovna o jídle
No vzhledem k tomu, že bydlím v paneláku to nepovažuju za nejlepší nápad..... nicméně budu o tom uvažovat
Ale my se přeci nebavíme o jídle, ale o mlsání, pokud se nepletu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.