Jinak lidi, v noci na dnešek se mi zas po dlouhý době zdála noční můra...
Chytil jsem nějakou záhadnou nemoc a doktoři si nevěděli rady. Dávali mi jen pár dnů života. Jedna z prvních věcí byla, že jsem se šel sem s vámi rozloučit...
Ale sen fakt děsivej, brr!
Upravil/a Ligos dne 05.01.2014 17:40
Whirt: Ty to určitě zvládneš, dyť tvoje kresby jsou naprosto úžasný. To nemůžou nevzít takovýho studenta
Já mám taky za pár dní zkoušky a zatím jsem se ani nepodíval na učebnici.. Jenže já se prostě nedokážu učit jen tak... musím se k tomu dokopat...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Přeji všem krásné ráno. Dnes se mi poprvé stalo, že jsem jel 30 kiláků do práce a když jsem dorazil, zjistil jsem, že mám den volna. tak přeji ať máte také hezký den.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Dneska se mi v noci zfál sen PŘEKVAPIVĚ o zombie apokalypse...a samozřejmě jsem umřela ale jak jsem se z toho probrala když mě ten zombie kousnul, tak mě to tam ns krku docela bolelo.....fakt jsem začla panikařit co když tu ňákej je ale nakonec jsem stejně zas usnula
LordeS napsal:
Přeji všem krásné ráno. Dnes se mi poprvé stalo, že jsem jel 30 kiláků do práce a když jsem dorazil, zjistil jsem, že mám den volna. tak přeji ať máte také hezký den.
Já chci taky !!!!!!!!!!
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
Hmm, koukám, že si nikdo neváží mého iluzorního snového činu...
Takže až mi bude opravdu zbývat jen pár dní, kašlu na vás, abyste věděli...
(jo, já vím, že je vám to šumák... )
To víš, musíš si víc umývat ruce a nohy. Pak nic nechytneš ani nikdo kolem tebe
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Ligos napsal:
Hmm, koukám, že si nikdo neváží mého iluzorního snového činu...
Takže až mi bude opravdu zbývat jen pár dní, kašlu na vás, abyste věděli...
(jo, já vím, že je vám to šumák... )
Možná to bude tím, že část z nás je skeptická k dění ve snech...
Ale každopádně je hezký, že sis na nás vzpoměl
Mimochodem jednou se mi zdálo, že sem byl u majitele firmy doma na kafi..... je to postavený na palici, páč to bych rozhodně nechtěl, takže to považuju za absolutní zhovadilost, kterou mozek při třídění informací splácal kdoví z čeho..... blbý je, že když se mě zdá sen, tak většinou o práci, ale stejně mě to nikdo nezaplatí jako přesčas
Holt puberta asi odezněla, což je zrovna co se snů týče škoda....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos: Strýčku, ty jsi přece nesmrtelnej ! Ty umřeš až nějakej pitomej hrdina příjde na to jak tě zabít a zabije tě páč si bude myslet že seš zlej čaroděj, zatímco tys měl jenom depku No prostě "hrdinové"
A tak BadWolf předpovídá! A jestli pochybujete o mých schopnostech tak jste buď držgrešle nebo EldeR
Já kdybych věděl že umřu tak bych to hned po rodině vyžvanil tady. S4F pro mě hodně znamená **19
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.