Já si Gothic zamiloval hlavně kvůli ovládání a jeho specifičnosti. Ale zpočátku jsem nad ním také, jako ostatně snad každý, jen nevěřícně kroutil hlavou.
@Mike: Já z tady těch propagačních snímků trochu chytám kopřivku. Proto mě dosti odrazuje i oscarové 12 let v řetězech. Ale nejspíš se alespoň na jeden z nich dříve či později (to spíš ) kouknu. A musím hlavně kouknout na toho Charlyho. Asi teď o víkendu budu mít čas i náladu. Pak ti poreferuju
@Ligos: To si tak neber, strýčku Ligu. Mike se ke mně mocně upíná, neb podlehl mému kouzlu osobnosti a dovedu mu být dobrým onlajn kamarádem
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Gothic? Nah, jsem háklivá na ovládání a tady je příšrný, takovýhle 3. Osoby mi vůbec nejdou, pardon (ale 3. Osoby z pohldu ramena jsou ok )
Podle mě jsou teda právě ty na nic, protože nemáš ani plnej pohled na svojí postavu, ani výhodu nadhledu a akorát ti polovinu obrazovky zabírá tvoje postava
Jinak, já na Let's Playe nedívám, příjde mi to zbytečný, a když chci s něčím pomoct tak se juknu na nějaký walkthrough. Ale tak proč nějakej ten LP neudělat, že ?
Ale poslední dobou koukám na nějakej ten Blind Playthrough z Dark Souls Jo, a taky koukám na Lobose Jr (speedrunner Dark Souls a dělá taky challenge runny)... Shledal jsem ho nesmírně zábavným... ale fakt nevím proč
Co se týče mýho názoru na PewDiePie, tak... Nevím, na něco jsem se koukal, ale mě to příjde skoro opak vtipnosti. Příjde mi jako fajn chlápek co se úmyslně ztrapňuje protože to evidentně nějaký lidi baví... Přitom když nedělá ty svoje voloviny, a nesnaží se vůbec být nějak vtipnej, tak se na něj kouká docela dobře....
A perlička co někde vyhrabala moje máma:
"Četl jsem studii na dětské menu ve fastfoodu. Prý je zdravější spolknout tu hračku a hrát si s nuggetkama"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Právě jsem se vrátil z představení Čínského národního cirkusu. Nemám slov. Naprosto dechberoucí! Kdo neviděl, nepochopí a vidět by sakra rychle měl!
Ne, díky, já radši Cirque du Soleil.
Ba ne, sranda, ale nevím, já moc todleto nemusím. Když prostě něco z těchhle vizuálních věcí, tak operu. (a nejlíp Lully, nebo Rameau )
Právě jsem u kamaráda vietnamce v obchodě natrefil na americkou cherry coca colu, kterou jsem ještě v česku neviděl... Zatim jsem od něj měl VaniLLa Coke, ktera je diky kukuřičnému sirupu lepší jak v česku, nebo v evropě obecně, to samý tadleta... Sice jsem za to dal dvacet korun, ale i tak... Je to prostě božííí!
Možná by byl dobrej kšeft to prodávat přes net... Teď jsem koukal a takovejch eshopů v česku moc není...
BW: koukal jsem na ty tvoje LPéčka z DS. Musím se přiznat, že jsem to nedokoukal, protože ten zvuk je opravdu strašnej.... Nahrával jsi to hned a videem ve Frapsu nebo máš zvuk nahranej v jiném programu? Např. audacity
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Aha... Hej, ale tadle za to fakt stála. No, jinak, pokud chceš, mužeš si ji za 29 Kč koupit na netu na stránce, co se zabývá věcma z dovozu USA a UK... jen je problém, že minimální objednávka je za 300 korun...
Mike napsal:
Aha... Hej, ale tadle za to fakt stála. No, jinak, pokud chceš, mužeš si ji za 29 Kč koupit na netu na stránce, co se zabývá věcma z dovozu USA a UK... jen je problém, že minimální objednávka je za 300 korun...
Mike napsal:
No ještě že netrvám na Cocacole a svoji chuť na cherry příchuť můžu ukojit i různými českými produkty, nebo popřípadě griotkou
Proč? Dyk je to dobrý... si kup takovej pack, kde jich je víc těch plechovek za nižší cenu... navíc je to origo cola z US... já nevím, ta cherry byla fakt pecková.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.