Tak, Teo už je doma, hned jsem klidnější. Že to ale byla teda rychlost . Turnov má u mě další plus, nejen že je tu bezpočet pěkných slečen, zároveň tu mají i rychlé služby . Takhle se mi to líbí .
Nene, fanklub jsem si včéra založil já. Teda, nazval jsem to kultem osobnosti. Kult osobnosti BOŽÍHO Mikea.
Členy jsou již Mahoney, Aurelius, ScorpionCZ a Sanued.
Zatím mají mí uctívači jen jednu povinnost. Každé ráno si plivnou do umyvadla a říct si "kéž bych byl dnes tak úžasně AWESOME jako Mike..."
Mahoney napsal:
Tak, Teo už je doma, hned jsem klidnější. Že to ale byla teda rychlost . Turnov má u mě další plus, nejen že je tu bezpočet pěkných slečen, zároveň tu mají i rychlé služby . Takhle se mi to líbí .
Rychle služby jo??? Po jakých klubech si to běhal???
Mike: Hned jdu do toho
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Nene, fanklub jsem si včéra založil já. Teda, nazval jsem to kultem osobnosti. Kult osobnosti BOŽÍHO Mikea.
Zatím mají mí uctívači jen jednu povinnost. Každé ráno si plivnou do umyvadla a říct si "kéž bych byl dnes tak úžasně AWESOME jako Mike..."
(Přijímám nové členy.)
Si nejako zabudol spomenúť že ja som pápežom, vodcom toho kultu
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
(Přijímám nové členy.)
No samozřejmě, promiň, nezapomněl, tedy, zapomněl, chtěl jsem tě zvýraznit... zapomněl jsem. Počkejte, jednoho dne dostanou členové mého kultu vyznamenání. Sice ještě nevím, jak to protlačím, ale ten den přijde!
Teď jsem rozehrál Fallouta 2ku. A Barldurs Gate taky doporučuji.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
(Přijímám nové členy.)
No samozřejmě, promiň, nezapomněl, tedy, zapomněl, chtěl jsem tě zvýraznit... zapomněl jsem. Počkejte, jednoho dne dostanou členové mého kultu vyznamenání. Sice ještě nevím, jak to protlačím, ale ten den přijde!
Jinak, jukněte na nový rozhovor s Nerem.
Keď to nepretlačíš ty tak ja
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.