Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tasemnice napsal:
Milovník Minecraftu nejsem, ale tohle mi připadá úplně blbý..
Proto je to parodie a zesměšnění MC.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mopidu napsal:
Jinak jsem viděla ten film U konce světa a je to GENIÁLNÍ! Kamarádka říká že je to divný, ale podle mě to je geniální a tak strašně nečekaný, že jsem to fakt nečekala
On je totiž z trilogie Three Flavours Cornetto podle mě nejslabší, pro ty, kdo viděl předchozí dva filmy. Film to není špatný, ale na předchozí dvě díla to je opravdu nemá.
No to prostě souhlas... Jinak, je nás tu docela dost, kdo má rád tydle chlapíky.
Upravil/a Mike dne 18.01.2014 23:28
METTALIC napsal:
Přeci jen je to velmi kreativní hra s jedinou vadou na kráse. Komunitou.
Yop s tímhle souhlasím. Někteří lidé jsou na tom opravdu závislí - proto MineCrack. Kdyby měl navíc MC grafiku alespoň jako 7Days, a o něco méně dětské naivity, je to ok.
Est Sularus Oth Mithas
METTALIC napsal:
Přeci jen je to velmi kreativní hra s jedinou vadou na kráse. Komunitou.
Yop s tímhle souhlasím. Někteří lidé jsou na tom opravdu závislí - proto MineCrack. Kdyby měl navíc MC grafiku alespoň jako 7Days, a o něco méně dětské naivity, je to ok.
Já na tu hru zanevřel, o komunitu by ani tak nešlo, protože když už jsem hrál online, tak to bylo s kamarádem, ale osobně si vůbec nemyslím, že by to byla nějak extrémně kreativní hra. To si radši vezmu papír a něco vytvořím, než si stavět z virtuálních kostek. Víc se mi zalíbila Terraria, tam se tvůrci rozhodli dobře a dali důraz spíš na přežití a jde opravdu o to dobrodružství, ale pokud bych z těhlech sandboxových survivalů měl vybrat favorita, tak by to bylo Don't starve, protože je to zaprvé zpracované v krásném stylu a člověk si opravdu musí dávat pozor kam šlape Navíc, v minecraftu vám nenaroste majestátný plnovous!
hRDLA napsal:
Video stupidní a grafika 7Days je otřesná.
Real fan... Aneb, další závislej co hovno ví. Video bohužel odpovídá sortě hračů a dalších závislejch existencí(Poznal ses?). Srovnávání kostek a her s normální grafikou je trošku mimo mísu né? Pokud se mnou nesouhlasíš, klidně si jdi hrát s kostičkama. Dal sis už svou dnešní dávku? Nemáš absťák? Nehledáš po kapsách krumpáček?
Est Sularus Oth Mithas
Hele jenom taková otázečka...Co ti k****a jebe? Nadáváš hRDLOvi do Fanboyů a sám se tak chováš... a ten zbytek ani nemluvě, od dospělého a snad i vyspělého a rozumného jedince jsem čekal víc...
Upravil/a Leneren dne 19.01.2014 00:51
Whirt: Hele Don´t Starve mi kámoš doporučoval ale já prostě nwm. Neměl náladu se na to kouknout.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Leneren napsal:
Hele jenom taková otázečka...Co ti k****a jebe? Nadáváš hRDLOvi do Fanboyů a sám se tak chováš... a ten zbytek ani nemluvě, od dospělého a snad i vyspělého a rozumného jedince jsem čekal víc...
Kdo si hraje nezlobí. A zdá se, že LordeS si zapomněl hrát. Stejně mi ale nepřipadá, že by se kvůli tomu musel chovat jako ko*ot. A moc mi to k němu nesedí.
@LordeS: Co je? Zabil ti šílený Minecrafťák mámu, či co? Chápu, že tu hru nemáš rád, ale osobní útoky na člověka, co ti nic neprovedl, by sis mohl odpustit.
@hRDLA: Hlavně se s ním nepouštěj do hádky, hádek už tu bylo dost...
Zas letím, tchüsste.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Leneren napsal:
+1
+1
Ne, vážně LordeSi, toto je až extrémní zarytysmus proti MC, něco jako SH a Borderlands (Furt tvrdí jak je ti stupidní hra, s mizerným příběhem a strašnou grafikou a přitom příběh je geniální (nic originálního, ale hele, šokuje, překvapí a je kurňa vtipnej ) a grafika nepřekonatelná (nejhezčí ze všech FPS)), stejně tak MC, grafika naprosto vystačí svému záměru, příběh tam není potřeba. Děti ho možná hrajou, ale je to lepší než kdyby hráli CoD a sekali lidem hlavy (nic proti násilí ve hrách, násilí je boží, jen se moc nehodí pro malý děcka ) (OH! WAIT! Já zapomněla, to v CoD nejde )
Minecraft je nejlepší svého žánru, tedy 1st person sandbox game a jen tak ho něco nepřekoná. Nemiluju ho (od toho mám spoustu jiných her ), ale nenenávidím ho a nebudu ho hateovat
A ta grafika u tamté hry je fakt divná.....
A takhle se, dámy a pánové, přilévá benzin do ohně....
Jako chápu z jedné strany LordeSe, ale je pravda, že to se rychle zvrtlo. Každopádně takové to hodnocení příspěvků, co se tu poslední dobou objevilo, mě fakt začíná lézt na nervy. (myslím tím takové to '+1' )
METTALIC: Rozhodně ji doporučuju, je to nekompromisní hra, co ti jen tak všechno nedovolí. Navíc to stylistické zpracování je opravdu vynikající a nevídané. Ačkoliv je to docela frustrující, když po 60 přežitých dnech si zabitý pavoučí královnou, tak se vždycky rád ke hře vrátím a jedu od začátku. A vsadím se, že ten vzhled, který připomíná loutkové divadlo, na tom má podíl
Upravil/a Whirt dne 19.01.2014 02:00
@Whirt: No, když už nám dlouho nefunguje hodnocení příspěvků a člověk chce prostě vyjádřit souhlas, nepřipadá mi to jako zas tak špatný způsob. Ironie by byla, kdyby ti na tvůj post někdo odepsal "+1"
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.