Vanilková cola je v pohodě :-) už jsem ji taky zařadil do sortimentu. Co grepovej tonic, zkoušeli jste ?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jééé, tak ten můj wiki výtvor dali v rámci projektu studentské wikipedie jako modelový článek z teoretické parazitologie pro ostatní studenty, povedlo se! A já se fakt bála, co na to řeknou. To udělá člověku takovou radost!!
Já od různých zdrojů taky slyšela, že jak Cola tak Kofola jsou plný hnusů, ale v Kofole je těch hnusů (a cukru) tak dvakrát míň. Kofola mi chutná jenom v létě na výletech točená (jindy jí fakt nepiju, nevím proč ) a Cola mi zase chutná jenom ze skla, v plastu je to obarvená chemická voda. Ale teď už asi měsíc nepiju nic jinýho než vodu. Dneska jsem si chtěla dát svátečně kafe z automatu a ten mi sežral deset korun
Sežral...
No, mě se ještě nestalo, aby mi automat schramstnul prachy. Ovšem zatím, co není může být...
A gratuluji Tasi
Piju obojí, colu i kofolu. Mají relativně rozdílné chutě a ikdyž v cole je možná víc toho "škodlivého", tak když si ji sem tam dáte, nic se snad nestane.
Upravil/a Diego dne 07.11.2013 21:00
Díky Diego, já přišla na kolej fakt utahaná a tahle maličkost mě úplně rozzářila
To jsi celkem šťastný člověk, mě připadá, že mi automat sežere peníze tak ve třetině případů, proto je už skoro nepoužívám (ale teď prostě nemám na to, abych nechala 50 Kč za kafe z kavárny :/ )
Z automatu je to holt levnější (ikdyž ve tvém případě moc asi ne ).
Ty kafe v kavárnách jsou fakt drahá, kdybych tam měl chodit dvakrát či třikrát týdně, tak bych měl v peněžence dost velký průvan.
Upravil/a Diego dne 07.11.2013 21:09
Leneren napsal:
Máha, WHirt a Secre chcou dobrovolně jít do chomoutu a tak mladí...člověk by neřekl, že jeden resp. tři můžou být tak blbý
... já se za půl roku žením
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
@Whirt: Pche, říkal jsem, že to by byly jen bokovky.... a nebylo jich zas tolik! Jenom 7.....
@LordeS: Tvoje chyba za pár let budeš naříkat
Každopádně užij si ty štastné roky a přežij ty horší
Už jsme spolu pár let, tak to nebude velká změna. .....doufám
Est Sularus Oth Mithas
Lidi, začal jsem "hrát" takovou tu hovadinu grepolis.cz … kdyby někdo chtěl blbnout spolu se mnou a být vedle mě, tak mu pošlu pozvánku a hodí ho to hned ke mě… (je to ale děsná hovadinka)
Mike napsal:
Lidi, začal jsem "hrát" takovou tu hovadinu grepolis.cz … kdyby někdo chtěl blbnout spolu se mnou a být vedle mě, tak mu pošlu pozvánku a hodí ho to hned ke mě… (je to ale děsná hovadinka)
Kdysi jsem to hrál......ale jako u většiny těchhle her se běžně dostanu po nějakým čase do stádia, kdy už akorát nekonečně dlouho čekám, než na něco našetřím, nebo už toho je fakt moc na obhospodařování a přestane mě to neustálý klikání bez většího zadostiučinění bavit. Další problém je, když tě nějaká banda idiotů začne pravidelně "svačit"
Ad Cola.... Cola je předraženej humáč, tu už radši Kofolu, ale točenou a jednou za čas, pořád to nejde.
Ad chomout... no k tomu se radši nebudu vyjadřovat, už jenom proto, kolik mě je
Ad pijavice.... za mlada jsem s tím neměl problém a pijavici párkrát přisátou měl
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.