V sekci "Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace" se zrodila zajímavá myšlenka a to překonat nejvyšší počet on-line přihlášených uživatelů na tomto fóru. Nejvyšší počet je datován 20.11. 2011 s 24mi členy, cože mi připadá na 3,741 registrovaných docela málo
Mopidu mě upozornila, že již v minulosti se o to někdo pokoušel, ale přišlo chabých 14 lidí, takže bychom to měli napravit
Navrhuji nějaký "neutrální" den, např. neděli večer? 22:00? Hlašte kdo může a kdo ne, popřípadě navrhněte jiný termín...
Bylo to tu asi před dvěma- třema měsíceme, když jsem se tu registroval. Ale bylo to naposlední chvíli a i když se hlásilo plno lidí, tak tu byla možná tak třetina z nich. Mě na tom rekordu nezáleží, ale asi tady budu.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ne někdo ale Náš Mahoney! Jasně že přijdu, klidně i v tu neděli. Ale lepší by to přecijenom bylo v sobotu, protože některým rodiče třeba nedovolí mít zapnutý počítač tak dlouho, když se jde další den do školy. Ale já klidně přijdu, našim tyhle věci nevadí.
v sobotu večír ??? to není moc dobrej termín, to bejvaj lidi spíš v hospodě ... podle mě je nejideálnější i pro školáky neděle 20 -21hodin ... to okecaj snad všichni
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Neděle večír? Zeptejte se Mopidu, ta ví jak to bude vypadat s tím jestli tu budu (že, jo) .
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ligos napsal:
Řeknu to na rovinu. V sobotu večír chlastám (v pátek večír taky), v neděli večír chrápu, páč brzy ráno vstávám...
Takže se bohužel asi nezúčastním....
V pátek večer taky chlastám, v sobotu mám práci na zahradě, ale v neděli konečně zasloužené (si myslím) volno, takže bych tu v tu dobu byl.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.