Ahoj, tak mě napadlo, co kdybychom dnes zkusili trhnout ten rekord 24 uživatelů nejvíc online. Přihlásíme se dnes všichni kolem 20:00 a můžem to zkusit pokořit? Co vy nato?
OD 20:00
čas lze upravit, pokud by byl zájem..
Upravil/a Mahoney dne 02.07.2012 16:15
Já jsem pro jen tak z hecu, ať je sranda, to udělat. Ale chtělo by to, abychom se všichni přihlásili sem a napsali každý třeba: "byl jsem tu" nebo "jsem tu" v rozmezí třeba 20:00-20:05, ať pak všichni jednoduše vidí, kolik lidí to fakt zkusilo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Trochu mi to naruší dnešní naplánovaný maraton v sledování Anime, ale což stejnak je v Osum jenom Kilari (pak je Naruto, pak Dragonball GT, dvakrát po sobě Bleach... Proč já to sem sakra zase píšu?! )
Upravil/a Mopidu dne 02.07.2012 16:17
Lord Rade napsal:
Prej maratón sledování anime Jinak jestli to někoho potěší tak tu klidně do 8 budu
Ale já mám dnes OPRAVDU maraton sledování Anime Už jsem si dneska přečetla dvě mangy a teď budu celou noc čučet na Anime Ale když budou dávat Kilari nebo Dragonball GT tak budu zřejmě tady, tyhle dva mě zrovna nezajímaj (takže tu v 8 budu )
Lord Rade napsal:
Prej maratón sledování anime Jinak jestli to někoho potěší tak tu klidně do 8 budu
Ale já mám dnes OPRAVDU maraton sledování Anime Už jsem si dneska přečetla dvě mangy a teď budu celou noc čučet na Anime Ale když budou dávat Kilari nebo Dragonball GT tak budu zřejmě tady, tyhle dva mě zrovna nezajímaj (takže tu v 8 budu )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.