Ahem, ahem.
Takže tu máme po delší době něco od Ozzyho, nápad vznikl spontáně jelikož jsem začal zrovna hrát mount and Blade (ti co to nehráli mazejte to napravit) a při té hře, třebaže vlastně "příběh" nemá, na vás lítaj náměty jeden za druhým. Taktéž to zahrnuje mé (mylné) představy o příběhu Oblivionu. (hold já si už z traileru kolikrát vydedukuju příběh a vždycky je to špatně )
Příběh, pro ty co četli něco z moji tvorby, tradičně obsahuje sex, vulgarismy, zdravou dávku násilí a tu a tam nějakou nekorektní narážku.
Nevhodné pro čtenáře mladší 18ti let.
Pokud si to přečte nějaký moderátor nebo admin, prosím pokud možno nějaký koment zda to je moc nebo ok, popř. zda mám zavést nějakou cenzuru nahoty atd.
Samozřejmě pokud možno nějaké komentáře (nadávky, výhružky smrtí, a hlavně vyjádření zda má cenu psát dál)
Kapitola jedna:
Cizinec
Kapitola dva
Bez domova
Kapitola tři
Ten s maskou
Další kapitoly: naleznete ZDE (do tohoto příspěvku již nelze přidávat další text)
Upravil/a Mike dne 28.03.2014 20:29
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.
Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.
ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
DragonOzzy napsal:
Nevhodné pro čtenáře mladší 18ti let.
Pokud si to přečte nějaký moderátor nebo admin, prosím pokud možno nějaký koment zda to je moc nebo ok, popř. zda mám zavést nějakou cenzuru nahoty atd.
Samozřejmě pokud možno nějaké komentáře (nadávky, výhružky smrtí, a hlavně vyjádření zda má cenu psát dál)
Ahoj Ozzy, tak jsem to četl, vlastně to je to první, co jsem četl od tebe a musím říci, že jsem neudělal chybu. Podívám se i na další tvou tvorbu, protože mě těžce zaujala...
Chtěl jsi vyjádření moderátora... takže co se mě týče, tak je to naprosto v pohodě, neměl jsem problém s žádným tím výrazivem a rozhodně bych nějakou cenzuru nezaváděl...
Možná bych to celý hodil do spoileru, ale ne kvůli eventuálním vulgarismům tvrdšího kaibru, ale kvůli tomu, že rolovat stránku vždycky přes celé kapitoly, které již člověk četl není zcela OK...
Ale je to jen doporučení, nebudu do toho zasahovat - takže pokud budeš chtít, dej spoiler, pokud ne, tak ne.
(Plus doporučuju házet všechny kapitoly do prvního postu... když pak někdo přijde za rok, dva, jako třeba já teď hodlám kouknout na tvou starší tvorbu, je to pro něj jednodušší hledat...)
No takže - vřele doporučuji všem, kdo mají zájem obětovat pro čtení nějakou tu minutku. Kouká z toho dobrý začátek, takže - pokračuj Ozzy.
Určitě piš dále, fakt se mi líbí tvůj styl psaní... (který je možná u téhle povídky lepší, jak u Khanova návratu...)
Upravil/a Mike dne 07.03.2014 23:23
Většinou mám ze začátku tendenci chrlit díly jako kulomet ale pak to chce plánování atd. tudíž to jde později. Mám v plánu tedy, aby byla dodržena pravidelnost, psát díly pokud možno do zároby a uvolňovat je každý pátek, jelikož to je zrovna doba kdy nemám plnou hlavu učení (resp. touhu donutit se učit a neskončit u cvičení nebo PC)
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.
Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.
ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
Miku, když se mi něco líbí a mám možnost to nastavit, jako "oblíbené", aby to bylo více vidět, tak se neptám autora, zda to chce. Tak jsem to také nastavil.
Diego napsal:
Miku, když se mi něco líbí a mám možnost to nastavit, jako "oblíbené", aby to bylo více vidět, tak se neptám autora, zda to chce. Tak jsem to také nastavil.
Jasná věc.
//V pořádku, však já bych to ve výsledku nastavil zrovna tak.
Je to pěkné snad jen jediná výtka, mluvené slovo. Přímá řeč jedné osoby a chování druhé na jednom řádku s malým písmenem na začátku, je trošku divné. Na první pohled jsem nevěděl kdo co řekl. Pak jsem to samozřejmě pochopil, ale na první pohled je to opravdu matoucí. Každopádně dobrá práce
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.