Ligos napsal:
Jasně jasně... V minulý nekonečný se vám kecat nechtělo a teď? Kdo to má zas pročítat?
Mno nic, propásl jsem to, byl jsem zrovna v práci...
Ještě jeden příspěvek si ukousnu
Jediný kdo při tom snad byl je Elder a Len, všichni ostatní se někde mučili
V minulé nekonečné buď člověk přišel ze školy/práce a nic nepřibylo, nebo přibylo spousta stran. Myslím, že tak hrozné to nebude. I když pravda, že konec se vlekl... A to nebylo moc dobře. Pamatuju na předchozí Nekonečné, tam bylo živo.
Upravil/a Whirt dne 02.10.2013 23:39
Ligos napsal:
Hele, vážně jste v minulé nekonečné srovnávali knihu s filmem (viz Hobit)?
Na to nelze reagovat jinak, než...
Jen jsem se snažila bránit Peterovu vynikající práci, bohužel Tasi mé přesvědčovací schopnosti neuspokojily
Upravil/a PrincessLeia dne 02.10.2013 23:42
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
EDIT: Přichází se mnou snad nějaká negativní energie, že vždy když přijdu, rozhovor ustane? Tak se již nemusíte skrývat. Jdu spát Dobrou noc!
Upravil/a PrincessLeia dne 02.10.2013 23:51
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
No nic, já se loužím a já to narozdíl od někoho dělám definitivně Zdar.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
PrincessLeia napsal: Whirte, stále se nepřestávám smát tvému podpisu
EDIT: Přichází se mnou snad nějaká negativní energie, že vždy když přijdu, rozhovor ustane? Tak se již nemusíte skrývat. Jdu spát Dobrou noc!
Já jsem spíš vždycky na odchodu a ono tu něco přibude
Mimochodem, věř mi, že já se (a nechci být nějak narcistickej ) tomu podpisu také stále směju.
Jak by řekl vedoucí našeho dramáku - to je ta gradace
Dobrý ale... Prostě tohle je písnička která má být zpívána trpasličími hlasy. Jinak to zní dost divně... Takže tahle písnička je podle mě mnohem lepší v podání Petera Hollense
(i když na Malukah se zas dobře dívá )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No.... vzhledem k tomu, že tady nemám zvuk, tak mě to video se slečnou otevírající ústa moc nebere ..... asi se na to budu muset mrknout doma se zvukem
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Nádherný hlas, nádherná práce, ale souhlasím s Wolfem - tato skladba byla napsána pro tenory a basy trpaslíků "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Slečna zpívá hezky, ale ten mužský hlas mi tam chybí. Je to pěkné, ale nemá to tu pomyslnou atmosféru.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
PrincessLeia napsal: 1-2 filmy ročně?! Tak v tomto se asi neshodneme Já na filmové produkci vyrostla. Už od malých let jsem se s bráchy dívala na plno různých filmů a seriálů ( i zakázaných ) a jsou součástí mého života A jednou z mých tzv. vášní Já prostě miluji příběhy v každé podobě.
No jo, tak ty jsi estét
nagasadowcz napsal: LotR trilogii jsi viděla, nebo ani tu ne?
Viděla, ale taky z nich nejsem nijak odvařená.. Filmy se mi líbily, ale znovu je vidět už nepotřebuju, zato knížky si přečtu znovu vždycky ráda.
Zrovna jsem se vrátila z imatrikulace a byl to asi jeden z nejsilnějších zážitků co mám.. člověk tam vyloženě donutí být na tu svojí školu hrdý A z toho ceremoniálu i Karolina historie přímo dýchá...
Pravdou je, že při čtení knížek si každý člověk "představuje" různé postavy tak nějak po svém, jak mu to vyhovuje a ve filmu dostanete naservírovanýho herce, který vám nemusí k dané postavě tak úplně sedět a pak vám to kazí celkový dojem z celého filmu. To samozřejmě neplatí jenom pro herce, ale i pro prostředí.
Knížka dává prostě čtenáři jistou možnost, přebrat si to po svým, v podobě, která mu vyhovuje, líbí se mu a tím ho více vtáhnout do děje, právě díky "na míru ušité" představivosti.
Tím samozřejmě nebrojím proti filmům, jen říkám, že z knížky bývá "intimnější" zážitek.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
Pravdou je, že při čtení knížek si každý člověk "představuje" různé postavy tak nějak po svém, jak mu to vyhovuje a ve filmu dostanete naservírovanýho herce, který vám nemusí k dané postavě tak úplně sedět a pak vám to kazí celkový dojem z celého filmu. To samozřejmě neplatí jenom pro herce, ale i pro prostředí.
Knížka dává prostě čtenáři jistou možnost, přebrat si to po svým, v podobě, která mu vyhovuje, líbí se mu a tím ho více vtáhnout do děje, právě díky "na míru ušité" představivosti.
Tím samozřejmě nebrojím proti filmům, jen říkám, že z knížky bývá "intimnější" zážitek.
S tím rozhodně souhlasím Naštěstí se filmy nenechávám ovlivňovat a pokud knihu čtu až po jejich zhlédnutí, vypůjčím si pouze to, co mi vyhovuje, jinak si při čtení ostatní představuji po svém A ve filmu (seriálu) samozřejmě často herec či prostředí nevyhovuje a vtom případě se člověk buď může přestat dívat nebo to vezme jako fakt a užívá si to, co se povedlo Já mám třeba problém s Harry Potter 3. Většina lidí má tento film nejraději, ale já nemohu vystát se na něj dívat...
Takže v této oblasti je vše velmi o vkusu a subjektivitě
Tasemnice napsal:
No jo, tak ty jsi estét
Viděla, ale taky z nich nejsem nijak odvařená.. Filmy se mi líbily, ale znovu je vidět už nepotřebuju, zato knížky si přečtu znovu vždycky ráda.
Zrovna jsem se vrátila z imatrikulace a byl to asi jeden z nejsilnějších zážitků co mám.. člověk tam vyloženě donutí být na tu svojí školu hrdý A z toho ceremoniálu i Karolina historie přímo dýchá...
Tak to já z filmů rozhodně odvařená jsem Dívám se na ně víckrát do roka Plno textů znám nazpaměť a u konce třetího filmu vždy chytne melancholie dokonce i mého staršího bratra, což znamená, že já se topím v slzách (skoro). Ty filmy jsou pro mne prvotřídním uměleckým dílem
Já na imatrikulaci nešla
Upravil/a PrincessLeia dne 03.10.2013 12:25
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.