Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s nefunkčností dobíjení očarovaných předmětů. V inventáři mám naplněné kameny duší, ale ať "T" mačkám jak chci, tak mi to nic nedělá. Dík
Ozkoušej všechna tlačítka a zjistíš, které ti dobíjí předměty. Já měl třeba nastaveno na "Backspace", ale dobíjel jsem pomocí "Delete"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Sou to itemy co sis očaroval sám nebo někde našel?
Než zkoušet to co napsal Adri by bylo asi lepší nastavit rozmístění kláves ve hře do původního nastavení.
EDIT: Podle věcí co sem našel se lidem stává, že to je na jinym tlačítku než T. Mělo by to být to a samí co používáš, když chceš někde čekat (výchozí tlačítko T), takže když dáš T mimo menu a nic se nestane máš špatně nabindovaný ovládání.
Upravil/a SuperHunter dne 20.04.2017 09:25
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.