Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Aurelius
→ Tah 116.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Přikláním se k druhé možnosti. Teď jsme psanci, naše portréty mohou vyset kdekoliv a kdokoliv nás může stíhat pro hrstku mincí.“ začala Arvena držíc v ruce tvůj okov, „A mít jako spojence hraběte a jeho bratra to nezní špatně. Obzvlášť, když už je ti částečně zavázán.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Sáhl jsi na kliku a pokusil se otevřít, nepovedlo se, dveře byly zamčené. Ohlédl jsi se, za soustředil a seslal kouzlo, krátká záře procházející klíčovou dírkou značila vydařené kouzlo, znovu jsi se ohlédl a poté vešel dovnitř. Ihned jsi zavřel dveře a rozhlédl se po úzké chodbě, která ti připomněla Globullův kabinet. Spatřil jsi průchod do pracovny ze které směřovali dveře do další místnosti, ihned vedle vstupních dveří do kabinetu se nacházeli další dveře.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Daň za to, že chceme být vždy a všude krásné.“ odvětila ti úsměvem Belwen, když jsi opouštěl polorozpadlý mlýn. Jen co jsi vyšel ven spatřil jsi menší světelnou kouli, které levitovala za mlýnem. Obešel jsi mlýn za kterým se ukrýval starý dřevěný přístřešek, světelná koule levitovala u něj. Ihned jsi spatřil Carwen v červených šatech, více jsi neviděl neboť k tobě stála zády. Zdálo se ti, že slyšíš tichý pláč, ale možná se ti to pouze zdálo.

Carweniny elfské uši zaslechly tvůj příchod a ihned změnila polohu rukou, otřela si obličej a podepřela si hlavu s loktem položeným na nízkým stolku, „Za chvilku přijdu.“ řekla aniž by se otočila.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Gwendis jen slabě pohnula hlavou, „Je.“ vydechla a Ayrenn se spokojeně pousmála. Udělala několik kroků po stanu a poté se opět zastavila a pohlédla na zraněnou Gwendis.
„Asi bude chvilku trvat než se úplně vzpamatuje?“ zeptala se tiše, když stanula vedle tebe.

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
→ Provedena revize tahu 17. 10. 2016 s vědomím hráče.
Vyčkal jsi na jeho úder, pokusil se uhnout, povedlo se, ostří meče prosvištělo vedle tebe. Ihned jsi se za soustředil a pokusil se protivníka hodit proti vytvořené iluzi. Nepovedlo se. Kouzlo nebylo natolik silné, aby jej mohlo odhodit na takovou vzdálenost. Nohami se zapřel a rozzuřeně zachrčel. Připravoval se k rozeběhnu, ale nestihl tento úmysl naplnit. Neboť jeho pozornost upoutala mizející iluze jež vás obklopovala. Byla vyrušena kouzlem mága v červeném rouchu a vás souboj se ihned stal záležitostí všech přítomných neboť doposud o jeho průběhu neměli sebemenší tušení. Překvapená Dremora byla sražena k zemi ohnivou střelou jež vyšla přímo z hole Císařského mága.

Zásah byl přímý, černý plášť v oblasti hrudi ihned vzplál, ale skrze zbroj se oheň nedostal. Dremora ze sebe plášť zcela strhla a rozzuřeně zasípala, její rohatá hlava ihned vyvolala ještě větší paniku v ulici a náhodní kolem jdoucí se dali okamžitě k útěku. Jiný vyrazili pro pomoc k legionářům.

„Připrav se na cestu do Zapomnění ohavné stvoření!“ zvolal starší prošedlí příslušník Císařských mágů z Bělo-zlaté věže. (jedná se o uskupení mágů, které vede přímo nejvyšší mág Corrientis) svírající magickou hůl, (graf. náhled - zde) v levé ruce mu plápolal malý ohnivý plamínek.

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 17.10.2016 23:30
 
Adrian_S
Pokusím se najít Beliův stolek. I přesto, že jsem v kabinetě sám, budu našlapovat opatrně a dávat si pozor na jakýkoli ruch. Kdybych náhodou zaslechl kroky, blížící se k hlavním dveřím (což je asi vyloučené), schovám se za nějaký závěs, případně pod postel a chvíli počkám.

Ale zpět k plánu. Protože netuším, který stůl patří Beliovi, pokusím se ho identifikovat jistými předměty (třeba typem oblečením, přehozené přes židli nebo knihami, symbolem Vysokoskalí...). Jakmile jej najdu, sednu si a pokusím se najít čistý pergamen a brk s kalamářem.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Killiaden09
Pokud dremora bude i dále útočit na mě opět uhnu a použiji magický šíp který budu mířit na jeho hlavu. Pokud netrefím budu se snažit držet její pozornost na mě mezitím co mág si připraví nějaké kouzlo. Pokud bude útočit na mága telekinezý se mu pokusím podrazit nohy nebo proti němu hodit nějaký předmět pokud v okolí nějaký je. Pakliže se pokusí utéct použiji opět telekinezy k jeho zpomalení nebo sražení k zemi.
Upravil/a Killiaden09 dne 17.10.2016 23:38
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Nemusíš se přede mnou stydět za to, že pláčeš Carwen. Každý má svoje slabé chvilky a pro mě vždycky budeš můj mistr a nejdrsnější bojovnice, jakou kdy Tamriel spatřil." Lehce se usměju. "Je lepší se se svými problémy, svěřit někomu jinému a trochu si o tom popovídat, než se utápět ve vlastním žalu. Třeba bych ti dokázal pomoci, minimálně tě aspoň trochu rozveselit, to mi jde. Nechci na tebe samozřejmě nijak tlačit, pokud se mnou o tom nechceš mluvit počkám vedle.." Počkám na Carweninu odpověď a podle toho se buď vrátím zpátky za Belwen nebo zůstanu,
 
Sarako
,,Dobrá, dám na tebe a uděláme si menší zajížďku přes Anvil. Každopádně, nemůžeme do Anvilského hradu napochodovat s argumentem: Vaše jasnosti, my jsme ti psanci, co zachránili vašeho bratra a teď si jdeme pro odměnu. Budeš hrát léčitelku Felisu Demnevanni, vnučku mocného Telnannijského mága Baladase a já budu tvůj osobní strážce. Jelikož byl Baladas renegát, je minimální šance, že o jeho potomcích bude někdo něco vědět, obzvlášť Nir a jeho agenti, nehledě na to, že si spousty Telvannijských kouzelníků buduje své věže na odlehlých místech, kde se pak nerušeně věnují tvorbě nových kouzel." na chvíli se odmlčím a pokračuji: ,,Jelikož mi bylo řečeno, jak dobrá jsi v magii iluzí, tak ti určitě nedělají problém kouzla sloužící ke zklidnění, či přičarování náklonnosti druhých. Nechci po tobě abys ovládala násilné vniknutí do mysli, ba do konce úplné ovládnutí, stačí když mě naučíš udržet telepatické spojení, abych ti mohl napovídat, bude-li třeba. Přeci jen nejsi žádná legendární léčitelka a já mám s alchymií mnohem víc zkušeností než ty, a rozhodně není v našem plánu otrávit hraběte použitím špatné ingredience. Také ti doporučuji naučit se běžně užívat Telekinezi, aby tvá role mocné kouzelnice působila nadmíru věruhodně, protože jestli se nám povede hraběte uzdravit, strhne to nejen Corrientisovu pozornost a dá nám to šanci navždy s ním skoncovat, ale i pozornost Thalmoru."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Přikývnu hlavou a řeknu "Měli by jsme jí nechat chvíli v klidu."
 
Aurelius
→ Tah 117.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„To zní jaký dobrý plán...“ kývla hlavou, „Ale tady tě nic učit nemohu. Byla jsem varována, abych se veškerým zbytečným kouzlům ať naprosto banálním vyhýbala... Prý by zbytečné kouzlení mohlo přilákat Nejvyššího mága.“ pokračovala, „Asi jsme si zadělali na pořádný problém... Naštvali jsme Penitus Oculatus a Nejvyššího mága a ten tvůj Lucius Valerius nebo jak se jmenuje nás asi také nenechá na pokoji.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Tiše jsi se přesunul do pracovny, kterou tvořil stolek s židlemi a pracovní stůl, který nebyl zrovna pečlivě uklizen. Na stole se nacházela hromada papírů ať už vyplněných, popsaných tak i prázdných a politých nějakou tekutinou. Usadil jsi se na židli a pozorně se rozhlédl po stolku, když jsi vypustil všechny možné papíry spatřil jsi univerzitní pečetidlo, který používají především zástupci Arcimága, také jsi spatřil dopis, který byl adresován přímo Beliovi, nebyl otevřený neboť pečeť se symbolem Legie nebyla prolomená.

Přesunul jsi svoji pozornost na jednotlivé zásuvky ve stolku, první dvě byly rozměrově stejné a daleko menší než poslední. Nejprve si otevřel první, která obsahovala pouze nové kalamáře s inkoustem, několik brků k psaní a čisté papíry. Druhá zásuvka obsahovala hned několik podkladů pro přednášky ohnivé magie, seznam profesorů a rozdělení přednášených předmětů, nad tím vším ležela červená kniha s názvem 'Daedrické artefakty od Arcimága Spellora' poslední zásuvka byla zamčená.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Carwen notnou dobu mlčela, neotočila se ani nepohnula hlavou či tělem, „To už je teď jedno, Aedane. Pojďme... Máme nějakou práci.“ řekla nakonec tiše a zvedla se, její tvář nesla známky nedávného pláče, krk mladé Bosmerky zdobil náhrdelník a zlatý prsten, který měla na levém prsteníčku. „Jdeme dovnitř. Dořešíme zbytek a vyrazíme.“ řekla stroze a prošla kolem tebe směřujíc zpět do mlýna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„To bychom měli.“ řekla souhlasně Ayrenn a vyrazila pryč z Gwendisina stanu. Bosmerka ležící na lůžku mezitím oddechovala a pokusila se usnout.

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Dremora se opět vzchopila, využil jsi rychle vytvořeného kouzla a zasáhl jí magickým šípem do hlavy. Výboj magické energie způsobil protivníkovi vážné zranění a ani jeho marný pokus o odražení tomu nedokázal zabránit. Bolestivé zaskučení dokončil útok ze strany Mága, který nemeškal a seslal několik ohnivých střel mířených přímo na nechráněnou a již dost zraněnou hlavu.

Vážně zraněná Dremora padla k zemi po konečném úderu mágovou holí, který se stihl velmi rychle přemístit. Jakmile mrtvé tělo dopadlo na zem, hlasitě si oddechl, opřel se o svou krvavou hůl, „Důstojník Nir bude mít radost, upíry, pašeráci a teď dremory. Bezpochyby je to práce nějakého temného praktikanta.“ pravil a očima si prohlížel mrtvé tělo, „Kdo ji na vás poslal?“ zeptal se poté opřen o hůl.

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Jak myslíš." Pronesu si jen tak pro sebe a vrátím se do mlýna.
 
Adrian_S
"Hmmm, kniha." pronesu si v duchu a vezmu ji.

Rozhlédnu se ještě kolem sebe, zda není někde na stole nebo v koši použitý brk, abych ten čistý nemusel načínat. Pokud ne, přitáhnu si k sobě nějaký spis s jeho rukopisem (jistě bude mít na stole v hromadě spisů něco, kde se podepsal.. třeba potvrzení rozvrhu, přečtená soukromá korespondence, jeho vlastní seznam žáků, třídní knihu, atd... Rukopis se budu snažit napodobit, třeba neúplnými slovy, způsobem, jak se vyjadřuje), vezmu čistý brk a začnu psát na pegamen...


Psaní


Jakmile dopíšu text, podepíšu se jeho stylem. Vše budu dělat v klidu, abych neudělal někde nějakou zbytečnou chybu. Poté psaní zandám do obálky (jestli se bude nějaká nacházet na stole nebo šuplíku), vezmu knihu a vrátím vše na původní místo. Jestli jsem musel použít nový brk, utřu ho do kusu hadru (jistě budu mít něco takového u sebe, kdyby ne, v místnosti určitě bude) a vrátím jej zpět. Pak se vydám opatrně ke dveřím, než je otevřu, poslechnu si, zda tam nejsou něčí hlasy.

Upravil/a Adrian_S dne 19.10.2016 18:24
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Killiaden09
"Mno to bych taky rád věděl. Jediné co jsem z ní dostal bylo že jsem jejímu pánu skřížil plány." Řeknu a uschovám meč do pochvy "Přitom ani nevím že bych něco takového udělal..." řeknu a prohlednu si tělo dremory.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Neboj, když bude nejhůř, za tak překrásnou dunmerku se klidně obětuju znova." na chvíli se odmlčím, zhluboka se nadechnu a pokračuji: ,,Kašlu na to, že se většina těch, co obdivovali tvou krásu přede mnou, nedožila příštího dne, protože tvá krása za ten obdiv stojí." přitom se Arveně dlouze zadívám do očí.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Řekl jsem tiše!!" Okřiknu ho hněvivě, když domluví. Vzápětí změním tón a budu pokračovat rychlým, bláznivým a rozjásaným hlasem. "Copak jsem to neřekl? ne? opravdu? Asi jsem to zapomněl říct nahlas hihihi ... Ale copak já jsem kacíř? Ne ne ne .... Julianos přeci není kacířský bůh! to by jste přece měl vědět? nemám pravdu! he!hé! ... Ále nebojte! Hnedka jsem u vás! Nikam mi neutíkejte!" Vyklonil jsem se z okna zpět do pokoje a zavřel okno. S úsměvem se podíval na Merril. Nechám jí však spát a odeberu se ke dveřím. Při této krátké cestě mi však dojde, co vše jsem vlastně řekl. "Co to ... jsem se zbláznil? Však jsou to ti od Thalmoru! No nic, nemá cenu plakat nad rozlitým mlékem." Pomyslím si, ale stejně vyjdu vstříc východovým dveřím. Zkontroluju si veškeré vybavení, hlavně meč, a vytáhnu si prsten neviditelnosti. Ten si připravím, protože mi už jednou život zachránil. Tak tedy tiše přejdu ke dveřím a rychle je otevřu, aby to nečekali. V tu chvíli ale budu dávat pozor na to, aby se mě nepokusili hned chytnout a vytáhnout. V tom případě uskočím vzad. Každopádně naprosto klidným hlasem pronesu. "Dobré odpoledne ... přejete si?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Budu následovat Ayrenn ven ze stanu.

"Co teď ? Zkusíme najít Solitara nebo počkáme do zítřka ?"
 
Aurelius
→ Tah 118.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Velitel Thalmoru zkřivil tvář nechápavým výrazem nad tvým chováním, mlčel a nic nenamítal, neboť to dost možná ani nestihl. Krátce poté co jsi na něj vykřičel vše co jsi měl na srdci a zabouchl okno, jsi zcela ztratil přehled o dění před domem. Očima sis prohlédl malou Merril a vyrazil pryč z pokoje.

Během cesty ze schodiště jsi nahmatal prsten neviditelnosti a připravil si jej tak, abys ho mohl kdykoliv rychle použít. Chodba byla prázdná, Scipio ani Flavius zjevně nemají sebemenší tušení o dění před domem. Přistoupil jsi ke dveřím a prudce otevřel. Záblesk světla a tlakové kouzlo, které vyšlo z pozlacené hole Altmerky tě zcela odhodilo ke schodišti, jež se nacházelo naproti dveřím. Zády jsi se udeřil o schody a Altmerka s magickou holý v doprovodu svého nadřízeného vešla do domu.
„Dobrá a včasná reakce Spellorová, váš výcvik se skutečně vyplatil.“ pochválil její reakci starý Altmer s úšklebkem na tváři, který s ním zcela sdílela. „Nejenom že jsi kacíř neboť nerespektuješ konkordát a uctíváš falešného a zakázaného boha Talose, ale ještě se neštítíš paktovat s Daedrami! “ zvolal rázně Velitel a čtveřice zlatavých válečníků začala vstupovat do místnosti. „Aldmerský spolek, Thalmor tě obviňuje -“ nadechl se, že bude pokračovat, ale byl přerušen přiběhnutím zbylých členů domu.

Scipio již oblečen do drahého společenského oděvu zdobeným medailonem značící jeho místo v radě Starších, Flavius ve své legionářské zbroji a Lyra ve stejných šatech v jakých si ji potkal u postýlky Merril. Spellorová svůj zrak upřeně směřovala na tebe, aby mohlo kdykoliv včasně reagovat, Gerrick překvapený příchodem Scipia a zbytkem domu se jen ušklíbl.
„Samotný velký generál Scipio Vici!“ zvolal hlasitě po celém domu s velkým pohrdáním v hlase, „Zprávy našich agentů o vašem rodu nelhali. Skutečně jste klesli tak nízko. Heheh... Předpokládám, že Císařský generál, vzor veškerých ideálů ctností správného legionáře, vyznamenán za hrdinství v boji, vyznamenán za přežití Anorské plavby, vyznamenán za věrnou službu legii, atak dále... Se nebude protivit zákonu a vydá zde přítomného Škorpiase Viciho za následující zločiny spáchané vůči Aldmerskému spolku a Thalmoru.“ dodával rázně a přitom střídavě koukal na tebe a na zbylé členy rodiny, rozložil svinutou listinu a začal číst: „Uctívání zakázaného boha Talose, nerespektování nařízení Thalmorského důstojníka, chladnokrevné zabití několik válečníků ve službách Aldmerského spolku a to vše krátce poté co byli přijaty mírové podmínky Konkordátu.“ odmlčel se, „Takže... Nějaké argumenty?“ podíval se na tebe, stejně tak zbytek rodiny. Flavius krátce koukl na Scipia, který na něj jen kývl čímž mu cosi naznačil, ale více zaměřil svůj zrak k tobě jakoby očekával nějaké vysvětlení.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Někteří se možná dožili druhého dne, ale takových šťastlivců bylo pomálu.“ ušklíbla se při tvém dlouhém pohledu. Nadechovala se k dalšímu slovu, ale ani jednomu z vás neušlo, že právě kolem hostince proběhla větší skupinka legionářů v barvách Osmé legie. Skupinka směřovala směrem ke čtvrtím bohatších měšťanů. Arvena se po krátkém hledění z okna otočila zpět k tobě, „Že by chytli nějakou falešnou stopu?“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Dopsal jsi poslední větu, vyhledal čistou a nepoužitou obálku, schoval do ní dopis a poté vrátil vše zpět na své místo a pokud možno do původního stavu, opatrně a potichu jsi se přesunul ke dveřím v chodbě a přiložil ucho ke dveřím. Zaslechl jsi dvojici hlasů, jeden zcela určitě patřil ženě a druhý muži. Soudě dle jejich intenzity se blížili ke dveřím, ale dost možná jen a pouze procházejí kolem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Následoval jsi Carwen do mlýna, Belwen seděla stále na stejném místě a znuděně si pohazovala nohami ve vzduchu, když vás konečně spatřila přicházet seskočila a založila si ruce, zrak ihned zaměřila na Carwen, ale nic nenamítala. Blonďatá bosmerka se mezitím přesunula ke stolku a vzala listinu, kterou předtím držela Belwen a cosi jí na ní přišlo vtipné.
„Budeme vystupovat jako manželé Traktoriovi. Já jako Aryenna Traktoriová a ty jako Lucien Traktorius.“ řekla při pohledu do listiny a Belwen se jen stěží snažila zabránit přívalu smíchu, „Promiň, ale moc dobře víš, že vymýšlení jmen a příjmení nikdy nebyla Arteriova silná stránka. Zkrátka to musíme nějak překousnout. Jde o jednu noc a jeden jediný večírek Thalmorských hodnostářů.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Nevím... Neměli bychom příliš dlouho otálet nemyslíš? Jestli je skutečně zrádce je jen otázka času kdy se pokusí o nějakou sabotáž vůči nám.“ odvětila ti pohotově Ayrenn, „Možná by nebylo naškodu vyhledat jeho sídlo, chvilku ho pozorovat a sledovat a večer se rozhodnout.“ zamyslela se, „Ta Redguardka měla pravdu. Velitel nám bez nějakého hmatatelného důkazu nikdy neuvěří. Protože ten Solitar má zjevně slovo a dobré postavení. Škoda, že ta Gwendis skončila tak jak skončila.“ povzdechla si.

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
„Dremora přivolaná jen proto, aby vás zabila? Někomu jste musel pěkně vytočit - smrtelně vytočit.“ konstatoval mág cestou k mrtvému tělu, sklonil se podobně jako ty a začal si jej prohlížet. „Nejedná se o žádnou obyčejnou. Takhle byla v vašem světe trvale. Nejedná se o žádnou přivolanou jak jsem se mylně domníval.“ řekl po chvilce s povzdechnutím, „Můj nadřízený ji bude chtít vidět. Je mi líto, ale i přesto, že vám šlo o život, vám nemohu dát byť jediný kousek zbroje nebo vybavení, které má na sobě. Nejvyšší mág Corrientis bude chtít provést ohledání a vypátrat 'pána'.“

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 20.10.2016 23:33
 
Adrian_S
Počkám, až hlasy ustanou nebo se vzdálí. Pokud by někdo začal brát za kliku, vyčaruji na sebe "Neviditelnost" a nepohnu se ani o krok.

Mezitím si ještě obálku s knihou schovám do obleku, nebudu je celou dobu držet v rukách.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Nevím jestli se mám smát nebo brečet, s takovým jménem nás tam opravdu pustí?" Zeptám se trochu nevěřícně.
 
Sarako
,,Uvidíme, jak dlouho budeš odolávat mému šarmu a kolikrát ti ještě budu muset zachránit život, než si najdu cestu k tvému srdci." pronesu s povzdechem k Arveně: ,,Možná že tě teď napadá ta nejkratší cesta - ta mezi pátým a šestým žebrem, ale nevěřím tomu, že bys pozbyla veškerých citů. V císařském vězení jsem minulý večer neviděl dunmerku smířenou s mučením a smrtí, ale nejistou dunmerku, která si vyčítala že selhala, dunmerku, v jejích očích jsem viděl všemožné obavy z toho co jí čeká, dunmerku, které mě následovala, protože jsem jí dal naději." na chvíli se odmlčím a pak dodám: ,,Co se týká těch legionářů, tak nevím, ale ten kdo o nás ví docela dost je Archanděl. Poslal za mnou někoho, aby mi řekl, kde se zrovna nacházíš."
Upravil/a Sarako dne 21.10.2016 11:49
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
"To chápu. Pokud se dozvíte kdo je tenhleten její 'Pán' je tu nějaký způsob kterým by jste mě kontaktovaly ? Rád bych věděl koho jsem tak královsky vytočil." řeknu, vstanu a prohlédnu si ještě jednou ulici kde jsme bojovaly a kde jsem ztratil Klarguse.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
SuperHunter
Kývnu hlavou na souhlas a půjdeme se pokusit najít Solitarovo sídlo. Pokud se nám ho nebude dařit najít zeptám se některých z Thalomorských stráží ve městě.
 
Aurelius
→ Tah 119.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Pořád jsem vycvičená vražedkyně Morag Tong a to nelze jen tak odpárat nebo zapřít.“ pousmála se při pohledu z okna, „S tím 'Archandělem' jsem mluvila pouze krátce... Ale nepřijde mi jako někdo kdo by nás měl potřebu zradit nebo o nás něco prozradit.“ odmlčela se, „Ani by to nedávalo smysl.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Schoval jsi obálku s dopisem a knihu pod své roucho a vyčkával až se hlasy bezpečně vzdálí. Nestalo se tak, hlasy se stále více přibližovali a nakonec utichly až u dveří neboť je přerušilo štrachání klíčů. Neotálel jsi a zahalil se do pláště neviditelnosti za pomoci kouzla. Jakmile jsi tak učinil proběhl pokus o odemčení, který se však nevydařil neboť bylo odemčeno.
„Že bych zapomněl zamknout?“ zapřemýšlel nahlas Belius (graf. vzhled - zde) a vstoupil do místnosti, šel poklidnou chůzí a v ruce svíral červenou knihu se symbolem magie destrukcí, oblečen byl stále do svého společenského oděvu, knihu položil na stolek. Doprovod mu dělala světlovlasá profesorka (graf. vzhled - zde) z Ledohradu se kterou jsi ho už několikrát potkal. Ihned za sebou zamkla dveře a přesunula se ke stolku u kterého postával Belius. Klíče odložila na stůl a usadila se do dřevěné židle.
„Měl by sis dávat větší pozor. Jinak se ti sem vloupá nějaký student a opíše si správné odpovědi z testů.“ zasmála se, zatím co Belius připravoval dvě skleničky a vyštrachal dokonce i nějaké víno.
„Toho se nebojím.“ odvětil jí s úsměvem, „V tohle kabinetu nic cenného není a krom toho, kdo by se chtěl vloupat do kabinetu Arteriů? Do kabinetu, který vždy patří zástupci Arcimága. Navíc je tu Palagán a jeho veverčí sluhové určitě mapují a sledují každičký roh, aby měl přehled o dění na Univerzitě.“ poslední věty řekl tlumeným hlasem neboť usedal ke stolku. „A nebo někde louskají oříšky.“ mávl rukou, „To mi připomíná.“ sáhl do jedné z kapes a vytáhl menší váček uvnitř které měl schovanou mističku do které přesypal hned několik ořechů. „Zapomněl ji ve sborovně. Byla škoda to tam nechat.“ usmál se a nabídl si. Světlovlasá profesorka se jen a pouze usmívala.

„Popravdě Arcimága... Kohokoliv takhle závislého na oříšcích jsem ještě neviděla.“ přiznala a také si nabídla oříšky. „Ale nebudeš mít průšvih, že jsi odešel z přednášky takhle brzy?“
„Nebudu. Jak říkal můj ctěný bratránek: 'Časy uvedené v rozpisu přednášek jsou pouze pro profesory a je čistě na nich jestli je dodrží.' Krom toho tahle přednáška byla navíc, protože jsem potřeboval dohnat menší zpoždění o proti ostatním elementům, ale Ohnivá magie je vcelku taky pozadu takže je to celkem v pohodě. Palagán má hromadu svých záležitostí... Musí řídit výrobu oříšků, obzvláště teď, když mu odešel jeho společník Aedan se kterým hodlal rozjet byznys, ale on mu utekl do Valenského lesa.“ povzdech si Belius, „Chudák Palagán to teď všechno musí vést sám a Globullus? Ten je ve funkci teď sám a myslím, že má více než dost starostí se sháněním profesorů na neobsazené pozice. Takže tak či onak nikdo mi nic nemůže udělat.“ zakončil svůj proslov dlouhým úsměvem, který mu Světlana obětovávala po celou dobu jeho vyprávění. „Samozřejmě mě Palda chtěl vzít do svého Paldagangu, ale musel jsem odmítnout, protože všichni jsou takový postarší a já ani nemám pořádný vous.“ promnul si bradu na které měl již několik dnů staré výrazné strniště.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Jméno je jen formalita. Prošlo nám to před lety, projde to i teď. Podstatná je ta pozvánka a modlení se, že nás nikdo nepozná předtím než se dostaneme na oslavu.“ začala Carwen, „Spíš bych si dělala obavy, aby nebyl problém s pečetí. Sice patří Vrchnímu generálovi Cyrodiilu, ale tím už teď není Arterius, ale Valerius. Předpokládám, že Valerius o utužování vztahů s Thalmorem moc nestojí a nikoho sem nevyšle...“ odmlčela se, „Ale od toho tu máme Belwen. Ta zasáhne v případě, že by se blížil někdo z Cyrodiilu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Kývla jsi hlavou a v doprovodu Ayrenn vyrazila vyhledat Solitarovo sídlo, které získal krátce po obsazení města. Opustili jste tábor a vstoupili do města ve kterém zrovna pochodoval menší průvod místních směrem ke zdejšímu chrámu. „Jak to hodláš provést s tím Solitarem?“ zeptala se Ayrenn cestou, „Chtělo by to mít nějaký pevný plán.“
http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
„Nějaký způsob bychom si našli, ale potřeboval bych znát vaše jméno.“ odpověděl ti Mág zatím co sis očima prohlížel ulici. Místní se rozcházeli neboť zrovna přiběhla skupinka legionářů, která ihned obklíčila okolí, po Klargovi a jeho legionářích nebylo ani stopy.

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 24.10.2016 21:06
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4089 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8053 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5478 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4653 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12492 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7332 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6403 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6225 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7423 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist