Zdravím,
přemýšlím o koupě Skyrim V: Legendary Edition, ale nejsem si jist, zda to bude mít ještě využití. Ano, dohrál jsem základní příběhovou linii bez datadisků a ptám se vás, avšak to možná bude znít hloupě, zda se má ještě zaobývat v singl open-world.
Lidé teď tasí TESO a k tomu se já nehlásím, protože je potřeba po koupení hry stále platit, pokud chtějí mít zpřístupněné další lokace a jiné vychytávky, které nějakým způsobem zasahují do hry. Netuším, jak na tom TESO momentálně je, jak se drží, ale otázku směřují k samostatné singlové hře.
Já si prvně pořídil samotného Skyrima bez DLC... a trochu mi chyběl příběh těch ostatních datadisků. Jakmile jsem si ho pořídil a zahrál, hned jsem byl o něco moudřejší v LORE hry. Takže za mne, ANO, jdi do toho.
TESO je výhodné z důvodu, že se odehrává ještě před dějem TES I: Arena, takže pochytíš také jisté znalosti a zážitky. Bohužel, musíš mít připojení k netu, Skyrim nemusí (někdo ve světě experimentuje, aby hra šla hrát v Multiplayeru. Nezkoušel jsem)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.