Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Krevelový kalich
Geermini
Ahojte mám problém s q krevelový kalich kdy mám říct nějakému upírovy (ted nevím jakému) už je čas ale když jsem v upíří podobě tak tam stojím a nic ( E nejde) a když jsem v človečí podobě tak mě říká že nemám tam co dělat jelikoš jsem smrtelník. Může to být tím že kámoš mi dal cheat (bez mého vědomí) na all kouzla a kvůli tomu to nějak nefunguje protože jsem měla už upíra dávno? Nevšimla jsem si toho protože nelezu do kouzel jelikoš jsem jen válečník a všimla jsem si toho právě až u upírá a když jsem se dívala na snímek kde to ještě nemám tak to je hodně daleko a nechci to zas vše hrát od začátku. Sad

SeveruS
Takže,
za prvé: Máš originální verzi hry?
za druhé: Holky ( v Tvém případě zřejmě kluci ), auta, hry a prachy se nepůjčujou!!!!!!!
za třetí: Dostalas kalich, který jsi v nějakém doupěti nedaleko od Riftenu naplnila "vodou" z krvavého zřídla, přidala k ní krev jednoho z upírů, kteří Ti v tom chtěli bránit, vrátila ses na hrad, došla za Garanem a od této chvíle to nechce makat?
Máš v tom kalichu obě složky? Vodu i krev upíra?

Nevím totiž, zda za Tvůj problém může ten cheat, možné to je..... a pokud to tak opravdu je, tak pak budeš muset, buď hrát znovu, a nebo dokončit úkol dalším cheatováním a pak se modlit aby ten "kámošův cheat" nedělal neplechu i v něčem dalším...... Já osobně bych nejspíš začal znovu. Jenže mně by se to nestalo, necheatuju nic co si sám nezískám a hlavně ke svým hrám pustím jen toho, koho si pozvu pro místní kooperaci.... : o )
Upravil/a SeveruS dne 13.01.2016 19:12
http://steamsignature.com/card/0/76561198066553935.png

http://steamcommunity.com/id/Half-Blood-Prince
Geermini
SeveruS no tak on si chtěl zdřejmě jen udělat srandu mno jinak my nic takového nedělá mám orginální verzi přes steam Grin. A ano mám tam oboje....

Přejít na fórum:
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4441 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8786 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 6350 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 5399 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 13372 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7996 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 7095 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6701 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7923 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist