Zdravím Vás, jel jsem podle návodů s užitím modu na pláště a ve hře je mám, ale bohužel je nevidím. Hodim ho na sebe, ale nevidím ho. Čím to? Jedu to na LE. Děkuji za odpověď
Jak se jmenuje ten mód?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Pokud jsi to instaloval přes NMM tak problém pravděpodobně v instalaci nebude, protože ten ji dokáže udělat bezchybně, ale pokud jsi instalaci prováděl manuálně překontroluj si tenhle postup, protože to, že je nevidíš bude pravděpodobně způsobenou chybějící texturou nebo modelem a taky doporučuji překontrolovat v Data files zaškrtnuté všechny části módu.
Postup při instalaci:
Cloak of Skyrim:
Složky Meshes a Textures se souborem Cloaks.esp překopíruješ do složky se skyrimem ve které vše vložíš do složky Data - pokud bude něco nutné překopírovat učiň tak.
Složka Cloaks Optional obsahuje dodatečné nastavení, které nedoporučuji instalovat. Zejména kvůli tomu, že to omezuje některé možnosti módu: Cloaks - No Imperial.esp = žádné pláště pro legii Cloaks - Player Only.esp = pláště pouze pro hráče
Winter Is Coming - Cloaks
Složky Meshes a Textures se soubory 1nivWICCloaks.esp a 1nivWICCloaksCRAFT.esp překopíruješ do složky se skyrimem ve které vše vložíš do složky Data - pokud bude něco nutné překopírovat učiň tak. Soubor 1nivWICCloaksNoGuards.esp nedoporučuji instalovat, protože odstraňuje pláště z vybavení stráží.
A nebo by to mohlo být způsobeno tím, že jsi nainstaloval český překlad místo základního módu. To by také mohlo vést k tomu co píšeš
Upravil/a Aurelius dne 10.01.2016 11:29
Děkuji za reakce, ale bohužel to mám přesně jak je zde napsáno. Je to ten Cloaks for Skyrim. Nevím, nemůžu na to přijít. Zjistil jsem taktéž, že mám stejný problém i s modem na batohy. Přinejhorším provedu reinstall a zkusím to znovu, mam to čerstvě rozehrané.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.