Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Overlordi
Killiaden09
Zdravím.
Nedávno jsem vymyslel takovou hru kterou bych chtěl vyzkoušet. Tuto hru jsem pojmenoval ''Overlordi'' a jedná se o hru kde hrajete jako jedinec ale již od začátku máte nastarost malou komunitu osadníků a vojáků vámi zvolené rasy (tudíš jde o něco jako RPG hru s prvky strategie). Budete si muset najít vhodnou lokaci pro založení města, starat se o rouvoj a také o to aby obyvatelé vaší říše byly šťastni. Cíl hry se liší podle zaměření vašeho vládce ale ze začátku se hlavně budete snažit přežít možné nájezdy Lupičů a nebo i jiných silnějších království či hráčů. Samozdřejmě jde hru vyhrát tím že zabijete ostatní hráče ale v této hře je i důležitá diplomacie tudíš si musíte dávat pozor i na to komu ''šlápnete na píseček''.

Píše se rok 102 druhého věku... tedy psal by se pokud by svět jak jej známe neupadl do chaotické války která poslední dny na Acheronu zuří. Jakožto potomci králů jste dostali jednoduchý ůkol ... shromáždit co nejvíce obyvatel svého národa a pomocí jednosměrných teleportů utéci mimo Acheron. Vaše otázky proč jste měli opustit své nejbližší byly buď ignorovány a nebo na ně bylo odpovídáno v hádankách. Přesně v den kdy jste měli opustit Acheron se přes celý svět přehnala obrovská ohnivá mračna chrlící nic míň než zkázu v podobě meteoritů a sopečného popela ...
vaši rodiče a dvorní mág vás doprovodili k portálu skrze který již procházely poslední uprchlíci. Tentokrát vám na vaši otázku ''Co se to děje? Proč musím pryč?'' nebylo odpovězeno hádankou nebo tichem , nýbrž poze jedním jediným slovem ''Armagedon'' s těmito slovy vás otec prostrčil portálem který za vámi dvorní mág uzavřel ... A tak začíná vaš příběh ....


Herní systémy

Ve hře je štěstí obyvatel které je ovlivněno:
-dostatkem jídla a vody
-správným podnebým
-jestli je stát ve válce nebo ne (+souvysející události např.: nepřítel před branami)
-obchod s luxusním zbožím
-náhodné události

je tu i systém osvícení který se odvíjí od toho jak se chováte (např když pronásledujete uprchlíky co utíkají z bitvy dostanete 1 zlý skutek) a z toho vám pak přichází výhody a nevýhody. Dělí se na
Ukázkové dobro

Příkladný

Lehké dobro

Neutrální

Lehce zlý

Zvrácený

Ukázkové zlo


Bitvy a souboje probíhají podobně jako v hrozbě.
Dále je možné najímat hrdiny(lze získat i při náhodné události) a žoldáky

Mapa:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/2c/22/e3/2c22e3418570924040d12c3db35bae44.jpg

Při tvorbě asistovali Aurelius a BadWolf

Upravil/a Killiaden09 dne 12.01.2016 23:12
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Killiaden09
Rasy jsou :
Lidé

Orkové

Goblini

Trpaslíci

Vysocí elfové

Temní Elfové

Ra'kshasa Raja

Draconidé

Frostlingové


Zaměření Panovníka jsou :
Válečník

Kněz

Mág

Nekromant

Druid

Dreadnought

Obchodník

Zloděj


Přihlášky mi prosím posílejte do PM

přihláška by měla obsahovat:
Jméno a příjmení
Rasu
Zaměření
Vzhled
Barvu
Počáteční lokace

Ukázková Přihláška


pokud s něčím v přihlášce budete potřebovat pomoc napiště do PM jako Overlordi-Postava/pomoc a já se budu snažit co nejlépe pomoct


Další Přihlášky už pouze na hrdinu nikoliv na vůdce.

Přihlášení hráči:
Tonda - Drakonián - Druid - Aktivní
Sarako - Člověk - Válečník - Neaktivní
BadWolf - Člověk - Kněz - Aktivní
Mopidu - Goblin - Nekromant - Neaktivní
hRDLA - Trpaslík - Dreadnought - Aktivní
Škorp - Frostling - Mág - Neaktivní
Aurelius - Vysoký elf - Obchodník - Aktivní
Lener - Temný elf - Nekromant - Aktivní
MightRider - Člověk - Obchodník - Neaktivní
Upravil/a Killiaden09 dne 13.08.2017 11:35
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Killiaden09
Tonda

Nacházíš se na malé pláni uprostřed džungle. Většina pláně byla pokryta vozy s materiálem a zásobami, karavany a osadníky které jsi byl schopný během posledních dnů na Acheronu schromáždit. Než jsi si se pořádně rozkoukal uslyšel jsi vedle sebe známý hlas ''Už jsem si myslel že tam zůstaneš. I když nevím co bychom bez tebe dělali.'' Řekl Draien (Tvůj starý přítel se kterým jsi často vyrážel do lesů na lov nebo na trénink přírodní magie) a postavil se vedle tebe dívajíce se na karavany.

Inventář


Sarako

Stál jsi na malém kopečku nad jezer na jehož břehu tvoji lidé již stihly postavit své provizorní stany. Pod kopcem právě rozdávala rozkyzy jezdcům tvoje pravá ruka Yerena (zkušená bojovnice a jezdkyně v boji používající spíše luk a kopí). Jezdci s kývnutím přijaly rozkazy a rozjely se v malých skupinkách na všechny strany. Yerena se s lehkým usměvem vydaly k tobě na kopec.

Inventář


Badwolf

Stály jsi na hranici mezi loukou a lesem. Kolem tebe procházely lidé kteří se snažily z lesa a louky nasbírat nějaké zásoby pro případ že by jste se musely přesouvat. Avšak jak ať jsi hledal jakkoliv důkladně nikde v davu jsi nenašel svého starého přítele který by tu měl na tebe počkat. (Akron: zkušený křižák a dobrý přítel tvého otce který přislíbyl že tě v novém světě bude chránit jak nejlépe to půjde)Všiml jsi si však že kousek od tebe posedává u ohně hlouček vojáků ohřívající si v kotlíku neznámé jídlo.

Inventář


Len

Stojíš na mítině vedle hory u vchodu do podzemí kde si osadníci rozložily provizorní tábor. Společně se svým učitelem a přítelem Caleánem vyčkáváš na návrat několika zvědů které Caleán poslal na výzvědy do podzemí předtím než jsi přišel portálem z Acheronu.

Inventář


Mopidu

V jemném vánku byla cítit sůl a zároveň i lehčí náznak kouře který mohl značit nedalekou osadu. Tví obyvatelé buď lovily ryby v nedaleké zátoce a nebo pouze kontrolovaly svoje karavany. Několik vojáků z Nemrtvé gardy kterou ti otec přidělil nehybně stáli u vchodu do stanu který stál uprostřed provizorního tábora.

Inventář


hRDLA

Nikdy jsi si nepomyslel že by se zrovna u pramenu v horách nacházela tak velká mítina. Když jsi se rozhléžel , všiml jsi si že některé karavany se změnily na provizorní dílny kde kováři a technici připravovaly krumpáče, ostřily meče a nebo připravovaly přenosné vrtáky. ''Tož starý přítely jsem rád že jsi nezůstal na Acheronu..'' řekl Svengir z klanu Šedého Medvěda mezi tím co si kontroloval vybyvení (zkušený bojovník, kovář a učenec se kterým jsi studoval na Acheronu)
''... Byl jsem na průzkumu a mám pro tebe dvě zprávy kterou chceš slyšet dřív ?''

Inventář


Škorp

Průsmykem zavál chladný vítr které by člověku přišel jako další hřebík do rakve v tomto podnebí. Pro Frostlingy to však je příjemný letní vzdoušek. Několik karavanů které tě obklopovaly se změnily na provizorní kuchyně připravující jídlo na možnou cestu. Navíc jsi zaslechl a ucítil jak někdo pomocí magie právě zvedl stan což dost možná mohli být tvý učedníci.

Inventář


Aurelius

Stojíš v lese na břehu řeky ve které se několik osadníků právě snaží nachytat nějaké ryby. U vozů, které byly různě po okolí, byl slyšet ruch jak se někteří obchodníci z cechu snažili smlouvat s osadníky o cenách. Když jsi se rozhlížel všiml jsi si skupinky jezdců která se pomalu blížila k tobě. Dost pravděpodobně jsou to zvědi.

Inventář

I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
Zhluboka se nadechnu a rozhlédnu se jak jsme vlastně na tom s obyvatelstvem a všelijakými věcmi, nářadím a materiálem. (mimochodem, chápu to teda tak že jsem jakoby vůdce dané frakce?)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Taky jsem rád že stojíš po mém boku příteli." odpovím Draienovi a poplácám ho po ramenou."Už jsme našli nějaká vhodná místa, kde bychom mohli vytvořit první osadu?"
 
Sarako
,,Doufám, že už jsou těžké časy za námi." pronesu, až bude Yerena blíž ,,Tohle místo je dobré, pro založení města, které poskytne mým obyvatelům domovy. V této stepi je úrodné půdy nedostatek, a zdejší jezero nám poskytne dostatečný zdroj obživy, abychom se nemuseli spoléhat jen na zvěř, kterou ulovíme. Až lidé dostaví stany, ať spletou nějaké sítě a postaví pár kožených člunů (počítám s tím, že ve stepi moc dřeva nebude a nechci ho všechno zbytečně promrhat), zbytek ať porazí pár stromů (doufám, že tu u jezera nějaké budou) a začnou s výrobou forem pro cihly (sušené cihly boudou asi nejdostupnějším stavebním materiálem, který budu mít k dispozici, protože jílu by tu mělo být dost). Kolik máme kusů dobytka?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
Povolám některého ze svých pomocníků a pověřím jej důležitým úkolem. Tím úkolem bude sehnat, alespoň přibližný (protože přesný by zabral moc času) seznam věcí (tím myslím materiál, vybavení, pracovní nástroje, adt..), které máme k dispozici a poté soupisem přítomných, který zahrne i jejich povolání (abych měl předběžný přehled koho budu mít k dispozici) „Klidně si vezmi někoho na pomoc.“ dodám, aby všechno tohle neobstarával sám a vykročím k jezdcům vyslechnout si co mají na srdci.
 
Mopidu
Zajdu se podívat kolik ryb bylo nachytáno, abych měla trochu přehled o naší situaci, potom se pokusím rozhlédnout po obloze jestli nejde ten kouř i zahlédnout. Přikážu pár nemrtvým aby skáceli nějaké stromy a nasekali dřevo za předpokladu že jsou toho schopni a složili ho u zátoky.
Potom si najdu nějakého goblina a vyšlu ho na průzkum nedalekého okolí, aby jsme věděli co máme všechno k dispozici nebo s čím musíme počítat.

Upravil/a Mopidu dne 09.01.2016 16:32
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
Zajdu za vojáky
"Tak co, jak to vypadá? Viděli jste Akrona?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
hRDLA
,,Starý brachu, nyní nás čekají snad už lepší časy. Náš lid musí zůstat silný a jednotný abych v této nový zemi vytrvali. A teď mi již řekni vše co jsi zjistil, neboť nemáme času nazbyt a musíme se postarat o náš lid" řeknu a počkám až mi odpoví. Po vyslechnutí určím nějaké schopné průzkumníky aby sešli dolů po proudu a sloužili jako hlídka kdyby se někdo vydával na naší mýtinu. (kolik nás vůbec prošlo do nové země a jak jsme na tom se zásobami potravin?)

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Leneren
Zavolám na někoho a nechám zjistit stav našich zásob. Poté se zeptám Caleána na náš stav celkově
 
Killiaden09
Tonda

''Podle zvědů na jihovýchod odtud je soutok dvou řek ... to by možná mohlo být výhodné místo nemyslíš ?''

Sarako

''Máme asi 60 kousků dobytka dále asi 20 ovcí a asi 6 klecí drůbeže Jedna klec je 5 kousků. Jinak máme celkem dost dřeva máme asi 8 plných vozů co jsem se koukala. Stromů v okolí je jen pár ale až se vrátí průzkumníci třeba přinesou nějaké informace o okolních osadách pokud tu nějaké jsou.''

BadWolf

Jakmile jsi se přiblížil celý hlouček se zvedl aby se lehce uklonily na pozdrav. Poté ti jeden (pravděpodobně velitel skupiny) odpovědel ''Velitel Akron se pravděpodobně prochází po táboře, kontroluje hlídky a dává do kupy průzkumnickou četu můj pane.''

Len

Přiběhl k tobě jeden sluha nesoucí soupis všech zásob
List

Poté jsi se zeptal Caleána na váš stav: ''No ... pokud si dobře pamatuji prošlo s námi skrz portál zhruba 8 000 osadníků, dále pak asi 2 000 vojáků z toho 400 jezdců a 600 živých bojovníků zbylá tísícovka jsou nemrtvý. Mezi lidmi panuje dobrá nálada ale to jen do doby dokud budeme mít dost zásob ...''

Mopidu

Dva proutěné koše byly plné asi tak z půlky ale ryby v nich byly celkem velké a pár osadníků právě neslo další koš. Na obloze přesto že nebyl ani mrak jsi viděla pouze lehké náznaky kouře. Zavolala jsi si k sobě jednoho goblina kterého jsi pověřila průzkumem a nasměrovala ho směrem kde jsi zahlédla kouř. Mezi tím už několik nemrtvývh kácelo stromy a tahaly je k zátoce.

hRDLA

''Dobrá zpráva je že tahle mítina je dost úrodná a díky prameni se nemusíme starat ani o dodávku vody. Ta špatná zpráva je ale zásadní ... Sám něž jsi přišel jsem provedl průzkum okolí ... Na tuhle mítinu vede jen jedna cesta... A ta cesta vede k roklině ... pokud se budeme odtud nějak chtít dostat budeme muset postavit most ..'' Řekl Svengir a přejel pohledem po okolních dílnách

Škorp

Všiml jsi si několika vozů s kameny a dřevem, dále asi 60 ovcí a několika vozů které byly zateplené (pravděpodobě s drůběží). Pokud si dobře vzpomínáš na Acheronu jsi shromáždil okolo 8 000 lidí a na cestu se k tobě přidalo dalších 1 500 vojáků.

Aurelius

Přivolal jsi jednoho ze svých pomocníků a sdělil mu seznam úkolů. Služebník se uklonil a rozběhl se k hloučku lidí (pravděpodobně aby je poprosil o výpomoc). Po té jsi se vydal ke skupince jezdců. V čele skupiny jel starý přítel tvého otce a tvůj bývalý učitel Loreth (zkušený bojovník a stratég který se tě snažil naučit bojovat s mečem)
Upravil/a Killiaden09 dne 09.01.2016 18:29
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
Obrátím se prně ke sluhovi "Běž a vyřiď, aby se 100 jezdců rozdělo do skupin po 10 a prozkoumají zdejší oblasti"
Seženu si dalšího sluhu, tomu nařídím, aby šel pro 200 drowích vojáků
Caleánovi řeknu, že potřebuji, aby šel vybrat 100 osadníků, kteří budou žít na povrchu
 
Aurelius
„Nějaké zprávy, Lorethe?“ zeptám se.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
Zajdu si ke goblinům kteří chytali ryby. "Buďte opatrní," řeknu jim "kdo ví co za potvory se může v té vodě schovávat, nechoďte dál než po kolena do vody a dávejte si pozor na chodidla, nebo se přidáte ke kácení dřeva" potom ukážu na hromadu dřeva kam se nosí skácené stromy "počítám s tím, že vzhledem k tomu, že je tu vlhká půda a zásoba ryb tak se tu nějakou chvíli zdržíme, až skončíte s lovem tak si vezměte kolik nemrtvých chcete a začněte budovat nějaké opevnění a lodě. Potom budu potřebovat někoho kdo rozumí rostlinám, půjdeme se podívat po nějakém ovoci které budeme moct začít pěstovat."
Upravil/a Mopidu dne 09.01.2016 18:42
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Sarako
,,Jaké jsou naše počty?" (počet obyvatel, pěšáků, jezdců, lučištníků a jízdních lučištníků)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
hRDLA
,,Dobrá tedy, to znamená též že tot místo je dobře bránitelné, zůstaneme tu. Kolik z našeho lidu prošlo na druhou stranu příteli?(kolik vojáků, řemeslníků...atd.) Co se týče toho mostu, tak nejprve vztyčíme provizorní ze dřeva a provazů, ty bychom tu měli mít v dostatku. Teprve až se usadíme budeme se zabývat mostem. Běž a vyřiď to řemeslníkům, ať začnou." Poté přejdu ke svým farmářům a řeknu jim aby začali s přípravou mýtiny. Dále vyšlu nějaké vojáky aby prohledali okolí kvůli nějaké vhodné jeskyni či jeskyním kde bychom mohli začít stavět naše nové město. Případně se tam schovat při nevhodném počasí jaké je počasí a roční doba?

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Tondulin
"Ano to zní dobře, nařiď zatím zvědům ať prozkoumají okolí a nahlásí cokoli zajímavého a taky ať někdo sepíše seznam všech surovin, vojáků a dělníků co máme k dispozici." poručím Draeinovi a osobně půjdu dohlédnout na přesun osadníků a stavbu tábora.
Upravil/a Tondulin dne 09.01.2016 19:05
 
BadWolf
Lehce ukloním hlavou tak to děláme my králové a půjdu hledat Akrona abych svolal radu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Výborně, co kdybychom se usadili zde ... Je tu celkem příjemně, muži jsou z pochodu unavení. Kdybychom si tu zařídili konečně nový domov ..." Řeknu spíš pro sebe, než pro kohokoliv jiného a podrbám se na bradě. Upevním si pořádně na zádech hůl a vyrazím se podívat za pracujícími učedníky. Mám nějaké poradce, či nějaké bližší přátele kromě učedníků?
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Overlordi - Diskuze, nápady a otázky Zdejší kobky 20 11.01.2016 18:51
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4646 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist