Ahoj, po reinstalu Skyrimu nemužu najít na internetu svůj mod který překládal "skyrimské" názvy jako je Sklizník a tak do českých názvů a měsíců. Pokud někdo ví o co jde a kde ho najít byla bych velmi vděčná, ten mod byl pro mě důležitý
Slepota odděluje lidi od věcí, hluchota od lidí. Bohužel Bůh mi nadělil to druhé
Asi myslíš Modern Day Calendar Names.... http://www.nexusm...ods/7655/?
Musím přiznat, že pokud je to tento mód, taktéž se mi nedaří najít český překlad, našel jsem němčinu a fráninu...
Pokud myslíš jiný mód, omlouvám se za spam... : o )
Shirolian napsal:
Ahoj, po reinstalu Skyrimu nemužu najít na internetu svůj mod který překládal "skyrimské" názvy jako je Sklizník a tak do českých názvů a měsíců. Pokud někdo ví o co jde a kde ho najít byla bych velmi vděčná, ten mod byl pro mě důležitý
Jestli je to ten mód co posílal SeveruS tak by překlad nebyl problém vytvořit. Byla by to otázka 5 - 10 minut ani ne
EDIT: Překlad přidán viz. příloha.
Nezkoušel jsem ho, protože nemám nainstalovaný Skyrim. Ale snad bude fungovat tak jak má. Když bys narazila na nějaký překlep tak napiš a já to upravím
Aurelius přiložený následujíci soubor: moderndaycalendarnamescz.rar
Upravil/a Aurelius dne 24.05.2015 22:38
Stačí si stáhnout módovací program, najít v něm měsíce a přepsat je. Pokud se nenajdou, tak si stáhnout překlad v jiném jazyce a seřadit v programu soubory tak, aby se ty upravené zobrazily hned nahoře - měla by u nich být hvězdička, jestli je to stejné jako u Gecku do Falloutu.
Nebo si tu najít někoho ochotného, kdo má program už stažený.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Aurelius, díky ale myslím že jsi mi poslal překlad. K tomu překladu budu nejspíš potřebovat nějaký mod ale nevím který
Slepota odděluje lidi od věcí, hluchota od lidí. Bohužel Bůh mi nadělil to druhé
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.