Měl bych otázku zda něják nelze přímo ve hře či zda neexistuje modifikace která umožnuje umistovat věci které máte v inventáře přímo do světa. Myslím tím někam přesně pokládat atd, ne jenom vyhodit pod sebe jako smetí. Toto se mi strašně libilo v TES III Morrowind, kde sem si nasbíral hezké věci a vybavil sem si s ní domek, knihy na stole na policích poháry atd. Avšak ve skyrimu to mohu maximálně házet pod sebe, či to lze nějak vyřešit ? Díky
Knížky dou normálně ukládat do polic. S ostatníma věcma můžeš manipulovat tak, že když je vyhodíš tak pak přidržíš E a tím s nima začneš manipulovat. O žádném módu který by měl nějaké takovéhle zlepšováky nevím i když...hodil by se
já si krásně vybavil domek pak sem si vzal Ysoldu a ta kravka asi uklízela nebo co :-D ale zmizelo mě půlka věcí :-) mód se na to fakt šikne ručně to dá mooooc práce :-)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.