Jo, to jsem nedávno četl. A kolikrát jsem já ve hře viděl fungující věci, zatímco on je neviděl. Ten chlap zhejtoval vše co se dalo. Ale hejtovat to, že se mu nelíbí systém healthbaru, tak to je moc. Ještě aby tam napsal, že se mu nelíbí falmerská pedikůra a bylo by to OK....
Hejtovat jednu a tu samou věc je stupidita... Navíc, některé body hejtuje jen proto, že už neví, jak by mohl "zapůsobit"..
jen ztráta času.. (jo, už jsem to jednou četl)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
1. duplicitní téma.
2. článek je skoro tři roky starý a vy jej srovnáváte s hrou, která má za sebou do nedávna mnoho záplat, takže některé v článku zmíněné chyby tam už nejsou (kdo hrál verzi v době vydání, ví své). Tím jej ale neospravedlňuji, jen jsem to prostě chtěl uvést na pravou míru.
3. téma zamykám a přesouvám do archivu.
Upravil/a Diego dne 11.09.2014 23:44
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.