dost dlouho na internetu hledám zvuk, když se "aktivuje" perk. Našel jsem jen tenhle ( YouTube Video )
, ale to není ono. Chtěl bych ho mít "celý" (když se vejde do menu, tak kromě toho přejití na vybranou schopnost to "potvrzení" a následné ohlášení".. Nevím, jak bych to lépe popsal..)
Asi se ptáte, nač to potřebuji, že? Chtěl bych si trochu vylepšit mobil nebo zvuky v PC A tohle by se mi strašně hodilo..
Asi nic takového na internetu nebude a mě nejde nahrávat záznam ze hry (max. screenshoty). Kdyby byl někdo tak hodný a zkusil to udělat, byl bych mu vděčný..
Děkuji
Upravil/a Nerevar dne 12.08.2014 00:07
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Zkoušel sem ti to upravit v kódu, že se ti nezobrazuje video, ale je tam problém, žes neposlal celej odkaz. Kdyžtak to nedávej do [.youtube] ale normálně postni holej odkaz
zatracená práce.. se snažím hodit odkaz a nic se nepřidává... žádné video nebo samotný odkaz.. a ať do dávám do funkce URL nebo jen napsat.. (nebo zkopírovat)..
já to snad vyfotím..
Tak jinak: na Youtube se to jmenuje: Skyrim Sound Effects - Select Perk
Upravil/a Adrian_S dne 12.08.2014 18:53
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Pozeral som ten odkaz, vlastne riadil som sa tým čo si napísal " na Youtube se to jmenuje: Skyrim Sound Effects - Select Perk " ale stále nechápem k čomu ti budú všetky tie zvuky, kam to vlastne chceš nahrať a prečo.
Dáky odkaz som našiel v popise toho viedea Skyrim Sound Effects - Select Perk, tu http://soundfxcen...sfx=Skyrim kde si môžeš stiahnuť všetky tie zvuky v MP3. PS: zoznam všetkých tých zvukov na youtube:
Dobrý. už jsem si to vyřešil..
Když to nejde najít na netu, musí se to vytvořit..
(třeba se mi povede to semka nahrát, pro ukázku, co jsem měl na mysli... zatím jsem to nedal na YT)
Adrian_S přiložený následujíci soubor: perk.rar
Upravil/a Adrian_S dne 12.08.2014 22:43
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.