Zdravim, chtěl bych se zeptat, neví někdo jak se dá ressetovat Dawnguard (konkrétně příběhová linie). Zkoušel jsem vypnout hru, odškrtnout Dawnguard, načít hru, uložit hru, vypnout hru a zaškrtnout Dawnguard. Jenže když jsem si chtěl uložit hru, tak hra spadla. Nevíte někdo jak na to?
No neviem či už nebude pozde. Dawnguard si nemal vypínať, stačilo len vymazať všetko čo si za Dawnguard hral, Môžeš to aj cez hru s X, alebo priamo z Documents\My Games\Skyrim\Save a Dawnguard začať úplne odznovu.
Skús si cez Steam obnoviť integritu hry, malo by ti to pokračovať v pohode. Nechtiac si niečo vymazal a preto ti to padá.
Upravil/a Starec dne 23.07.2014 22:08
Divný... Mě tohle u Falloutu fungovalo a to jsou hry založený na stejnym konceptu. Dokonce i když jsem byl v místech DLC a měl jsem na sobě něco z toho, tak mě to portlo nahýho poblíž GS.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Pokud vím, tak nejlepší způsob je udělat si pevný save před rozehráním DLC a ten si pak znovu načíst. Nebo použít konzoli. Ale odškrtnutí/zaškrtnutí by mělo taky fungovat - i Rade to potvrdil...
Tady mě napadá jediná věc - zkus DLC odškrtnout a pak přímo ze složky se hrou odstranit soubory Dawnguard DLC (měly by být v Skyrim/Data - dawnguard.esm a .bsa). Pak hru zase rozjeď, zkus uložit. Pokud půjde, opět tam DLC soubory nahoď (zpět do složky se hrou), zaškrtni, rozehrej a zkus zase uložit.
Nic jiného mi na mysl bohůmžel nepřichází. Vyzkoušej a ozvi se
A mimochodem, originál máš?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Počkej ty si neděláš pevný savy? Ty vole, ale takhle se ti to může celý posrat a pak můžeš začínat od začátku. To by někoho mohlo mrzet. Autosavy nejsou tak spolehlivý, jako ty pevný. Navíc, když k tomu používáš třeba modifikace, dlc, cheaty a děláš podobný pokusy, tak tím pravděpodobněji se ti něco po*ere. To už mám odzkoušený.
Já si ve všech hrách a hlavně RPG dělám savů tolik kolik to jen jde, aby se mi to nestalo. Překvapuje mě, že to někdo nedělá. To si chceš ušetřit ten 1kb na disku?
Po prvé by si mal odpovedať na otázku od @nagasadowcz čí máš orginál, zatiaľ je škoda sa tu o niečom baviť. Apropo: tá oprava ako radí @nagasadowcz by tiež mohla fungovať.
V zložke Save musíš mať uloženú celu hru, ovšem ak si nerobil pevné Save tak toho tam bude málo, ale všetke automatické by tam mali byť.
PS: len tak ma zaujíma prečo vlastne chceš resetovať? Zblblo ti niečo?
Hm - príliš veľa náhod. Nie že by som ti neveril, ale dajte si PC do poriadku a možná aj hra ti potom pobeží OK. Je zbytočne okolo toho zatiaľ špekulovať.
Pokud vím, tak nejlepší způsob je udělat si pevný save před rozehráním DLC a ten si pak znovu načíst. Nebo použít konzoli. Ale odškrtnutí/zaškrtnutí by mělo taky fungovat - i Rade to potvrdil...
Tady mě napadá jediná věc - zkus DLC odškrtnout a pak přímo ze složky se hrou odstranit soubory Dawnguard DLC (měly by být v Skyrim/Data - dawnguard.esm a .bsa). Pak hru zase rozjeď, zkus uložit. Pokud půjde, opět tam DLC soubory nahoď (zpět do složky se hrou), zaškrtni, rozehrej a zkus zase uložit.
Nic jiného mi na mysl bohůmžel nepřichází. Vyzkoušej a ozvi se Wink
A mimochodem, originál máš?
promiň nagashadow, nějak jsem přehlédl tvoji zprávu. Ano vyzkoušel jsem to ale boužel to padá furt.
Hmm... Tak to je mi tedy líto, ale začínám to vidět opravdu bledě. No, až dáte PC dokupy, třeba už to pojede normálně. V nehorším vždy pomůže reinstall.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.