Dobrý den,
potřeboval bych moc poradit
Snažím se zaregistrovat na nexusmods.com/skyrim.
Začínám se registrovat, přeskočím fázi s placením, vyplním údaje, platný e-mail a správně opsaný kód i zodpovězená otázka. Potvrdím, ale vzápětí mi nexus oznámí error, že je prý moje IP adresa na blacklistu.
Trochu jsem googlil a použil jsem stránku mxtoolbox.com, kam jsem zadal moji e-mailovou adresu.
A zjistil jsem že mám oranžový vykřičník s poznámkou TIMEOUT u Barracudy.
Naprosto netuším co s tím, žádný anonymizer nepoužívám a ani nerozesílám spamy, je to asi měsíc co jsem formátoval disk a reinstaloval OS. Takže bych řekl že je vyloučena možnost nějakého spam viru. Používám Avast! který všechny viry poctivě vychytává.
Kdyby někdo věděl co s tím budu mu moc vděčný)
Děkuji
To tam nejde zažádat o "očištení" tvé IP ?
Nemusí to být tvoje chyba ale je tu možnost že to je chyba tvého poskytovatele internetu protože někteří mají veřejné IP (npř. STARNET) adresy takže někteří uživatelé mají stejnou IP. Pokud nejde "očistit IP adresu doporučuju stáhnout ProtectIP (nejsem si jistej jestli tonje správnej název) kterej ti dočasně změní IP adresu
Edit: Hotspot Shield - název toho programu
Upravil/a SuperHunter dne 11.07.2014 13:46
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.