Zdravím, dostal jsem se do fáze, kdy mám zabít a sníst Verula. Kanibalismus je mi proti srsti, ale na druhou stranu se mi moc nelíbí ani druhá možnost a tou je smrt tolika lidí z Markantu. Jak ste se rozhodli vy? Budu se moct po vyvraždění sluje ještě do Markantu vrátit? Budu tam moct nakupovat nebo koupit psa?
Tak jsi měl zabít tu ženštinu, která úkol zadá, hned, jak jsi ji v síni mtrvých prvně viděl... Jedna z možností v rozhovoru s ní má takovou odezvu, že na tebe ihned začne útočit. ¨
Nechápu, proč jsi ji hned neodkrouhnul, když se ti to hnusí.
Upravil/a Ligos dne 28.12.2013 17:56
Zabil jsem tu důru, co by mě dala ten úkol a měl jsem klid. Lidé v Markantu jsou naživu, i když baští dál lidské maso a Verul se těší také pevnému zdraví.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
No nic, abych tu ženskou mohl zabít dřív, než s ostatníma, to bych se musel vracet o hodně zpátky, tak jsem si tam se všema pokecal, jejich řeči mi připadaly nechutné, tak jsem je s radostí vyvraždil. Psa už si holt nekoupím, to mi zas tak moc nevadí. V Markantu mě normálně přijali, stráž neříká nic, stánek s masem je opuštěný a v obchodě prodává ten chlap místo té ženské. A mám dobrý pocit, že jsem Skyrim zbavil takových lidí
Tak to ja ji pomohl vyčistit sluj, a až jsem měl všechny kanibaly pohromadě zmasakroval jsem je . A s Markhartem to bylo v poho, akorát ten co je teď v te prodejně u vchodu mluví něco ve stylu "to po tom všem se tu ukazuješ?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.