ahoj potrebuju poradit zbiram si predmety a pak si je vystavuju doma v jezerni chate a mel sem tam vystaveny mec myslim ze jitrni ostri bo tak nejak od deadry meridie a kdyz sem pak prisel do domu mec tam nebyl a ostatni jo poradte pls jak ho najdu nebo ziskam zpet diky
To se mě stalo taky v mém nově postaveném domě, ztratili se mě všechny zbraně ve stojanech. Ale nahrál jsem starší save a najednou tam byli. Jo a taky se mě stalo, že jsem jednou přišel a dvě zbraně se mě váleli na zemi. Asi v těchto domech jsou nějací šotci, co škodí, kradou a schazují zbraně
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
skeve napsal:
To se mě stalo taky v mém nově postaveném domě, ztratili se mě všechny zbraně ve stojanech. Ale nahrál jsem starší save a najednou tam byli. Jo a taky se mě stalo, že jsem jednou přišel a dvě zbraně se mě váleli na zemi. Asi v těchto domech jsou nějací šotci, co škodí, kradou a schazují zbraně
to jako fakt? on ti normálně ukradl zbraň? Jak jsi na to přišel?
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
skousel sem to ale psalo to nakou chybu a i jinej item sem skousel co tam lezel na zemi treba porek myslim a drevo a to taky neslo skousel sem s uvozovkama i bez a nic
správně ten příkaz vypadá takto: player.additem 0004e4ee 1
odeentruj ho a zavři konzoli..... v inventáři pak už Jitřní Ostří najdeš....
Nestačí jen chtít předmět, musíš i zadat kolik jich chceš... proto ta jednička... když tam dáš 99, budeš mít 99 Jitřních Ostří....
A pokud mohu poradit vystav si jej v jiném domě, než který si získal v rámci Hearthfire....
Upravil/a SeveruS dne 16.12.2013 21:03
Tak niečo robíš zle. Pozri obrázok (daj zväčšiť) a presne cez konzolu napíš ten príkaz. Mne to normálne jeden meč pridalo. Je zbytočné tam strkať spústa núl.
Ako som zistil po odoslaní, @SeveruS bol rýchlejší
diky za rady uz se mi ho povedlo givnout a co je s domem s heathfire je zabugovany bo co je docela pekny a jine domy ve mestech sou taky velke kde se d avystavit hodne veci bo jen jak v bylim prusmiku ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.