ahoj. nejspíše při jedné aktualizaci se mi stal tenhle bug a já nevím jak ho vyřešit.
vždy, když začnu novou hru, koně, kteří táhnou povozy chvilku předtím než vstoupí do městské brány se náhle stočí do hor, kolem kterých projíždějí a snaží se je přejít.
jednou se mi povedlo s povozem na kterém sedím dostat až do města s tím že druhému se to nepovedlo, tudíž jsem hru nemohla začít.
stalo se to někomu? neví někdo co s tím?
děkuji
Upravil/a Mike dne 30.07.2013 14:13
Ahoj,
- máš originální (zakoupenou) verzi hry?
- máš poslední (aktuální) patch; 1,9?
- fungovala ti takto nainstalovaná hra někdy (již jsi někdy s touto konkrétní instalací hrála, nebo to zatím vždy vykazovalo tento bug)?
ano mám officiální zakoupenou verzi hry
začalo to blbnut až později, předtím jsem hru hrála
bohuže ale nikde nenacházím, jakou verzi hry mám
Upravil/a dalmatin dne 30.07.2013 14:26
Verzi hry zjistíš tak, že: když stiskneš ESC, verze hry se ti ukáže ve stejném okně, ve kterém ukládáš/načítáš své hry. Jsem si jist, že přímo v levém dolním rohu.
when you press escape, the version of the game will show in the same window where you can (save / load) your games. And i'm pretty sure it's in the bottom left corner.
Nenapadá mě jiná možnost fixace této chyby, než eventuální instalací patche 1,9, pokud tedy není již nainstalován... (a právě proto je dobré vědět pro tento okamžik verzi hry).
Ano stalo se mi to díky jakýmusi modu myslim Alternative Start Live Another Live nebo tak něják. Zkus se kouknout jestli ho nepoužíváš.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.