Proč s tím spamuješ tuto sekci, když je k tomuto účelu určena tato sekce? Uvědomuješ si, že se jedná o nedbalost, tedy laxní přístup k Pravidlům tohoto fóra, kdy porušuješ bod 1.4.1 těchto pravidel, za což může být uložen postih v souladu s bodem 2.6, resp. 5.1?
Tímto tedy upozorňuji na tuto tvou činnost kompetentní osobu, opět, v souladu s tím, co ukládají Pravidla.
(Á propos, kdyby to záleželo na mě, máš bez pardonu BAN za nedbalost. Neznalost Pravidel nikoho neomlouvá, navíc, jsi povinen se s nimi při vstupu na fórum seznámit.)
Upravil/a Mike dne 10.07.2013 20:18
Mike napsal:
Proč s tím spamuješ tuto sekci, když je k tomuto účelu určena tato sekce? Uvědomuješ si, že se jedná o nedbalost, tedy laxní přístup k Pravidlům tohoto fóra, kdy porušuješ bod 1.4.1 těchto pravidel, za což může být uložen postih v souladu s bodem 2.6, resp. 5.1?
Tímto tedy upozorňuji na tuto tvou činnost kompetentní osobu, opět, v souladu s tím, co ukládají Pravidla.
(Á propos, kdyby to záleželo na mě, máš bez pardonu BAN za nedbalost. Neznalost Pravidel nikoho neomlouvá, navíc, jsi povinen se s nimi při vstupu na fórum seznámit.)
No ale vezmi si, že takových dotazů v špatných sekcích a nebo vůbec s obsahem, zde již tisíckrát zodpovězeným, se tu denně líhnou desítky. To je jak nějaká epidemie.
Moje slova tesat do kamene, protože co je moc, to je moc...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.