neukázal mi nic ...jediné co tak mám jakoby ikonu na její dům s tim ať jí donesu tu knihu... napadá mě jestli jsem ji už nezískal někde předtím podivám se... jinak si asi nepmatujes jak nebo kde jsi ji nasel/ziskal?
Mno, mně rozhodně ukazatel u tohoto typu úkolů neukazuje. Takových úkolů s knihou je ve Skyrimu více, a jde o to, že ji máte NAJÍT, proto by bylo celkem nelogické, kdyby to ukazovalo, ne?
PS: Po mně ji chce nějaká Lami z Morthalu..... úkol mám mezi "ostatními" a šipka mi ukazuje, právě na Lokalizaci 2, kterou jsem šoupl do spoileru...... Takže: já šíbru mám.....
Upravil/a SeveruS dne 01.07.2013 18:14
PS: Po mně ji chce nějaká Lami z Morthalu..... úkol mám mezi "ostatními" a šipka mi ukazuje, právě na Lokalizaci 2, kterou jsem šoupl do spoileru...... Takže: já šíbru mám.....
Mno, já dostal za úkol najít cca tři - čtyři knížky, ale ani u jedné jsem šipku neměl.... Myslel jsem si, že to tak má být, ale zřejmě tedy asi ne....
Tak to neumím posoudit...... taková ta náhodná hledání knih si právě moc nepamatuju, jen teď to aktuální od Lami..... a tam šipku mám....
No a pak si samozřejmě pamatuju na úkoly od toho zadírače Uraga gro-Shuba...... ale tam jsem taky měl vždy šipky kam jít.....
Tak jsem na vse prisel ...myslel jsem si puvodne ze k tomu sipka ani byt nema... ze proste Lami chce knihu a pokud ji nekde najdu,koupim,ukradnu tak ji ji mam donest ...proste hledacka bez sipky, ale u tohoto Questu sipka je, zkusil jsem to na jinem savu kde jsem zjistil kde kniha je a na savu kde jsem sipku nemel jsem si tam dosel takze zrejme nejaky mensi bug nebo nevim ...takze vse vyreseno Diky za vase prispevky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.