Ahoj, mám koupený heartfire, ale když spustím Skyrim, tak mi celá hra spadne, když Heartfire odkřížkuju, tak to běží v pohodě, neví někdo co s tím? díky
myslim, že vim jakej máš problém, osobně nemám hearthfire máš warez nebo original ?
Co tě nezabije, to tě zešílí! Příklad : Herma-Mora a ty jeho dlouhý proslovy nebo Hircine a ten jeho německej přízvuk. Samozřejmě mě můžou zabít, ale nejdřív zešílim...
Bude to tím, že skyrim samotnej máš v český verzi a heartfire je v anglický. Ty verze se mezi sebou tlučou. Aby ti to šlapalo, musíš přehodit základ skyrim do angliny.
P.S. a myslím, že to tu na foru už určitě bylo.
Upravil/a Wolf5cz dne 25.03.2013 18:24
jj přesně todle jsem měl na mysli
Co tě nezabije, to tě zešílí! Příklad : Herma-Mora a ty jeho dlouhý proslovy nebo Hircine a ten jeho německej přízvuk. Samozřejmě mě můžou zabít, ale nejdřív zešílim...
Ahoj, od všeho mám originál, díky za radu. A omlouvám se, že píšu do nesprávného vlákna, nebyl jsem tu déle než rok, takže jsem o změnách nebyl informovaný, příště napíšu tam, kam to patří
Mě už nebaví věty typu... omlouvám se, ale nevěděl jsem do jaké sekce to dát, tak proto to dávám sem, pardon... To, že se omluvíte, po každé chybě neznaméná, že to hodláme tolerovat do nekonečna...
Tyhle výmluvy už jsou dosti ohrané a určitě nebudu sám kdo tohle potvrdí. LIDI! Čtěte pravidla!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.