Dobrý den. Potřebuji radu. Západně od Bílého Průsmyku je malá pevnůstka s názvem Západní strážní věž. Úplně mi zmizela z mapy. Zmizela i z kompasu, když se k ní přiblížím tak není vidět ani na kompasu. Neobjeví se ani jako nová lokace ne že by mi to příliš vadilo ale nevíte čím to může být. Módy jsem po vypínal a chyba stále trvá. Předem dík za rady.
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Záleží na co jsi ty mody měl(na nové lokace, budovy, prostředí...), doporučuju, pokud ti to vadí, přeinstalovat hru a vyzkoušet jestli to pomohlo. I po odebrání modů( byť třeba programem), se může stát, že ti tam ty soubory toho modu zůstanou. Některé mohou něco přepsat a to je potom těžké.
Tak jsem odinstaloval všechny módy. Hru přeinstaloval začal novou hru za úplně jinou postavu došel jsem k západní strážní věži západně od Bílého Průsmyku a na radaru zase nic ani v mapě. Hru mám originál poslední patch . Teď babo raď. Neukládá se nějaké nastavení v steamu.
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.