Ahoj chtel bych se ozenit ze Serenou jeto upirka z dlc Dawnguard, i kdyz mam Amulet mary tak zadna ta moznost se sni ozenit neni, prosim o radu pokud existuje naky cheat ktery tu moznost pak nabidne nebo nakou radu jak se sni ozenit nejlepe bez cheatu ale pokud zadna takova moznost neni a jedina moznost je cheat tak nevadi jen nerad pisu do hry cheaty dekuji vsem za kazdou radu.
Do googlu zdej toto:
skyrim Serana marriable mod
A hned první odkaz.
Nevim, jestli to tam 100% je, sem v práci a nedostanu se tam.
Upravil/a Wolf5cz dne 12.02.2013 15:16
musis so Seranov byt v dobrom vztahu aby si ju mohol prehovorit aby sa stala clovekom. Cize s nou musis (ako to hovorim ja) flirtovat.
Pocas questou (z dawnguardu) s nou musis inak hovorit ako si to robil ty.
Upravil/a clown333 dne 12.02.2013 19:34
Když jsem se Serenou prošel celý příběh a často s ní hovořil ve smyslu "plný pochopení", po skončení dějové linie jsem dostal možnost si s ní promluvit o tom zda by se nechtěla (rozuměj kvůli mě) vyléčit z vampyrismu. Jsou nabídnuty 3 možnosti, ale jen na dvě reaguje tak, že to pro tebe udělá, ta 3 nesprávná způsobí, že už se nebude chtít na toto téma bavit. Ihned po rozhovoru odchází za NPC co vympyrismus léčí. Můžete ji sledovat Po nějaké době se za tebou vrátí (pokud jsi ji před odchodem řekl, že s ní chceš i nadále trávit svůj dobrodružný život). Pak si nasadíš Necklace of Mara a ejhle v nabídce se objeví možnost hovořit s ní na téma manželství a ano chce s tebou žít, ted když je kvůli tobě obyčejná smrtelnice...
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.