mam dotaz zasekl jsem se ve (vedlejším) questu od ledohradské univerzity najít Magnovu hůl...
jsem na konci kde jsem potkal mnicha Paratuse Decimuse který mi řek at zameřim okulár na Trpasličí sférický astroláb...zkousel jsem snad vsechny kombinace ale nevim jak ten systém zaktivovat...
prosim jestli se tam už nekdo dostal jestli poradí nebo jestli nemá někdo screen jak na to...díky za vyjádření
ps. je to dosavad nejtěžší hlavolam co jsem doposud potkal...
http://skyrim.4fa...ead_id=231 tady je i video (ps: je tam bug mě to ty paprsky neukazovalo tak sem to podle toho videa zaměřil a pak používal kouzlo ledový pozor nějaký slabší aby si to zaměřil přesněji taky sem si s tím ráno nevěděl rady)
loool tak mam bug mrkl sem na to video a ty paprsky tam vubec nemam...takze mam po questu asi no :// to bes toho aniz bych to videl tak s tim muzu kroutit do aleluja...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.