Nějak se mi začaly hromadit pěkné perly, hlášky, atd. ... v podpisu, tak abych ho neměl dlouhý jak Chile, tak jsem se po úmorném přemýšlení (cca dvouminutovém) rozhodl založit tento topic. Co zde tedy? Postujme hlášky, úryvky konverzací, atd. ... které nás/vás pobavily, aby nezapadly do propasti zapomnění.
A abych nezačínal výkřikem do tmy, jak to dělá drahý Whirt ( ), tak prvních několik citátů:
CITÁTY z diskusí:
"Mike bude 112. Papež a bude si říkat Petr II." - hRDLA
(Diskuse o papežích, konci světa a Malachiášově proroctví.)
"I feel like Naga" - "Oh yeah... feels good, doesn't it?" - "Yeah, it's greeeat !! No - it's legen ... wait for it ... dary!!" - "Mikeu, jdeš do podpisu, protože... DOBŘE TY!" - Naga
"Tomu se říká (Mikův) osmý smysl!" - Mop-Mop
(Vždy, když jsem se nalogoval na chat za ten den, Whirt byl na odchodu. Mop to takto krásně shrnula )
''BadWolf udělal na Mass Effectu z Mopidu chlapa!!'' - Nerevar
"Odteď mu budem říkat prcek Len."
"Za porotu si zvu ctěné: Mike, Naga, Whirt." - Diego
(Aneb děláme si srandu z Lena a blbneme, nekonečná konverzace číslo 3, někde kolem strany 20 - 40. )
"Nějakej čas sem taky bydlel na vesnici a Whirt má pravdu ... tam fakt kámen šu..á cihlu!" - EldeR
(Polemika o výhodách města a vesnice, něky začátkem třetí nekonečné konverzace.)
"Pane bože! Mod a spamuje! A k tomu šílený blogger. Jak to skončí?" - Leneren
(Lenovy šílené reakce na mě a Diega okolo strany 30 v třetí nekonečné konverzaci.)
"To kdyby jsme udělali téma hlášky z chatu, tak je za chvilku na straně 300 ." - Whirt
(Reakce drahého Whirta na založení tohoto topicu na straně 42 v třetí nekonečné.)
Upravil/a Mike dne 26.03.2013 17:21
tak mě nejvíc rozsekalo hRDLOvo Koniaash: "Tak mě vyhodili z práce, baráku, rozešel jsem se s priatelkou..."
hRDLA: "Vítej, jestli chceš, můžeš tady na fóru chvíli přespávat... sice už trochu starší ale to snad neva
BadWolf napsal:
Já si podpis do pidi krychličky dělat nebudu.... No, možná to zkusím až vypnu Skyrim...
A od té chvíle BadWolf nikdy nevypnul Skyrim
(Diskuse o nařízení ohledně redukce podpisů. BW si ho odmítá zmenšit. Celá konverzace lze vysledovat zhruba na 46 straně nekonečné konverzace číslo 3.)
BTW, by Nerevar:
Málokdo z nás si dovede představit, čím teď procházejí rodiče dětí zastřelených ve škole v Newtonu. Ale nejspíš to budou katalogy rakví.
BTW, by Nerevar:
Málokdo z nás si dovede představit, čím teď procházejí rodiče dětí zastřelených ve škole v Newtonu. Ale nejspíš to budou katalogy rakví.
BTW, by Nerevar:
ČERNEJ HUMOR POWA!!
Jé! Taky je odebíráš na FB nebo to máš odjinud?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
BTW, by Nerevar:
ČERNEJ HUMOR POWA!!
Jé! Taky je odebíráš na FB nebo to máš odjinud?
Tak facebook a stránka Kontroverzní Humor[ČERNÝ HUMOR] a její slovenská verze je celkem úrodný na podobný vtípky, eště byla dobrá stránka se jménem Rasistické a drsné vtipy, ale tu zrušili páč admina zavřeli
Jo, ještě taky legendární SBCZI (Sdružení bezcitných, cynických a zlých individuí) bývalo skvělé, ale pak to tam začalo, dle mého soudu, dost upadat a nakonec to taky krachlo. Teď prý mají nějaké vlastní stránky, ale trochu jsem na ně zanevřel. Začali být akorát brutální a vtip se vytratil, aspoň na můj vkus. Mikeu, tobě OT nevadí, že?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.