Mám problém.Hrál sem Skyrim asi 4měsíce a poté už mi nešel spustit.Vždy se mi tam objeví jestli chci hrát nebo nastavení nebo technická potpora a tohle a když dám hrát nespustí se to.Tak proč?
A když dáš hrát, nenaběhne ti akorát znova launcher? To jsem jednou mlě, taková podělaná nekonečná smyčka. Vyřešil to reinstall, ale NE POUZE SKYRIMU, ale REINSTALL CELÉHO STEAMU! Tak můžeš ještě zkusit to. Stalo se mi to po nějakém updateu.
EDIT: Jo a ještě to zkus spustit rovnou, bez launcheru, i když to asi nepomůže. Spusť to .exe souborem ve složce, kde máš nainstalovaný Skyrim.
Upravil/a nagasadowcz dne 21.10.2012 14:43
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
A ještě mě napadá jedna věc - zkus to cracknout, protože to podle mě bude Steamem. Ale lepší budeš mít, když máš originál, ten Steam zkusit přeinstalovat. Až kdyby to nešlo, tak crackuj. Ale nejdřív vyzkoušej to SKSE, jak píše Diego. Od nejjemnějšího řešení k nejtvrdšímu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.