Znovu jsem si (na nový počítač) nainstalovala morrowind a čekalo mě nemilé překvapení . Jen co jsem vyšla ven z kanceláře daňového komisařství hned na začátku hry, začly se ozývat divné zvuky. Nejdříve mi to přišlo jak kwama, nějaké to kvičení a plazení, potom v Balmoře ještě navíc útesový létavec a bez přestání dělaj hluk i když okolo žádný nejsou. Je to čím dál horší ale jen v exteriérech. Nevíte čím to může být? Nedá se s tím hrát...
Tak to fakt nevím Kwamu bych ještě snesl ale Cliff Racera rozhodně ne Bych umíral hrůzou. Takže se tě Sharie zeptám: Co chceš na náhrobek???
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Díky za starost, ale to snad zatím nebude nutný . Vypínám si totiž zvuk , o to je to ale děsivější, když se za mnou ten cliff racer opravdu objeví, to mám vdycky infarkt
Po nainstalování Bloodmoonu a Tribunalu (včera) na vyhrátý clas.Morrowind stejný problém. Spravilo se to tak že jsem vyšel z Caiova domu do středu Balmory a už to přestalo. PS: A jsem rád že nejsem sám kdo hraje ještě Morrowind
Já došla až k těm dwemerským ruinám, kde mám najít nějakou kostku a bylo to čím dál horší. Ale snad to taky přestane . Jsem taky ráda, že nejsem jediná a že sou i lidi, co nezavrhli Morrowind jen kvůli grafice
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.