Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi Morag Tong a Bratrstvem v Morrowindu... Liší se nějak ..ehm styl kterým vraždí a jak jsou na Vvardenfellu tolerováni? K Morag Tong jsem se v Morrowindu nepřidala a Tribunál sem taky nehrála, takže o tom nic moc nevím ale zajímalo by mě to..
Co já jsem slyšel tak Morag Tong měl na svoje zakázky vládní povolení. Ale nevím to jistě, taky jsem se k nim nepřidal, jen jsem to někde četl.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Morrowind hraju teď, něco jsem od lidí slyšel a říkali něco jako řekl BadWolf a ještě něco že to nejsou jenom vrahové zkusím se poptat lidí a pak ti napíšu
EDIT: Zeptal jsem se přímo lidí od Morang Tongu a je to tradiční dunmerský spolek nájemných vrahů. Vybrat si lze mezi 3 druhy vražd
Upravil/a BigNord dne 15.03.2012 21:01
Morag Tong: Vládou schválená banda vrahů, i přesto že je legální, je lidmi odsuzována, a proto se skrývá pod Vivecem, a je to také zapřisáhlí nepřítel své dříve sesterské gildy Camonna Tong. Pokud chcete dotazy z Morru, jsem tu
I když musim uznat že si nejsem na 1000% jistej s tim co sem právě napsal ale taklhe nějak to je(jistej si nejsem jen s tim faktem o CT(vim že sou to nepřátelé ale ten údaj že dřív byly sesterský)) ale to už moc kecám...
Díky všem Zajímavý, že sou vládou schválení... Na to Camonna Tong sem se taky chtěla zeptat, nikde sem o tom nemohla nic moc najít. Sice jsem hrála Morrowind několik let, tohle de tak trochu mimo mě . Ale sem ráda, že ještě někdo hraje Morra ... měla bych ještě pár stupidních dotazů, kdyby ses nudil... Píšu totiž knihu z prostředí tes (jak už sem sem jednou psala). A zrovna bych potřebovala vědět, jak je těžké se v té době tes III dostat z Vvardenfellu jinam než do Mournholdu, popřípadně jestli neznáš nějaké cesty pašeráků skoomy po moři do Black Marsh nebo jinam. Díky za každou radu
Camonna Tong je to istí čo Morag tong až na to že Morag tong vraždí a Camonna Tong iba kradne Obidve guildy by mali byt vládou zchválené neviem či je tomu tak aj po výbuchu červenej hory vtedy bol politický prevrat a velké rody stratili moc.
Když se tohle téma znovu otevřelo, tak nebyli náhodou morag tong vrazy který zabíjeli pro daedru? nějaký rituální vraždy? Někde jsem to myslím četl, ale už si to nějak nevybavuju a nevím jestli to bylo oficiální nebo jen domněnka ...
Ahá! je možný že jsem to před dobou četl právě z tvého díla
Mimochodem budeš ve skyrimském průvodci ještě někdy pokračovat? Ono to aspoň trochu doplňuje neúplnost informací celkově o TES tady na fóru.
Upravil/a scorpioncz dne 15.07.2014 19:48
Qel napsal:
Jee túto vetu som chcel dosiahnut dnešným snaženým pripadalo my divné sa ťa to opýtať hneď
Hele, pokud můžu doporučit, výborný zdroj informací je UESPWiki - obsahuje informace o všem možném a právě z něho vychází Skyrimský průvodce - ve kterém si mimo ověřené údaje dovoluji předkládat i vlastní domněnky a názory...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.