Zdravím, mám takový problém s češtinou. Po posledni aktualizaci jsem najednou měl hru v angličtině. Na steamu jsem si teda nastavil zpět češtinu a ze složky kde mám hru zmizelo asi 1,4GB dat, ale žádné další se mi už nestáhly. Hra tedy nešla spustit. Musel jsem tedy nastavit zpět angličtinu a počkat až se ty zbylé soubory dostahují. Hru mám teď ale v angličtine... Nevíte někdo co s tím? Koukal jsem na net že bych si češtinu stáhl někde jinde a pak ji tam přidat ručne, ale bude fungovat? Nenašel jsem češtinu pro posledni verzi hry, bude fungovat čeština pro starší verzi?
Tak uz sem reseni asi nesel. Na steamu jsem nechal nastaveni anglictiny, pockal jsem az se mi stahnou vsechny potrebne soubory a z ulozto jsem si stahl cestinu na verzi 1.4.21. Launcher je sice v anglictine, ale hra jede hezky cesky
A tahle blbost se steamem me pekne nasr... koupim si hru za takovy prachy a pak takovy problemy. Hraju teda v rezimu offline, na achievementy kaslu a steam dam online jen kdyz budu chtit novy patch. A je to
Stáhněte si tenhle http://www.ulozto...21-0-4-rar patch s nejnovější verzí(není podstatné) a je tam ta čeština tu překopírujte do hry a pokud vám bude padat tak změňte např Skyrim_English na Skyrim_Czech(Pouze změnit název) Přeji hodně štěstí
Já jsem myslel to že je to podle druhu hry jelikož já jsem si stáhnul patch byl anglickej a k tomu byla čeština tak to musí bejt prostě Skyrim_English.Pokud ty to máš přez steam tak to normálně přejmenuj na Skyrim_Czech.Chápeš?
Prosím a kde ty složky najdu Skyrim/data/Strings tohle nikde nemůžu najít mam stejný problém naběhne mne bethseda a pak to slítne mam origos a nevim co s tím. Taky nevím co s tím a kde to najít Skyrim_English.DLSTRINGS
Skyrim_English.ILSTRINGS
Skyrim_English.STRINGS
Update_English.DLSTRINGS
Update_English.ILSTRINGS
Update_English.STRINGS
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.