netušíte, kde se dá sehnat kouzlo neviditelnost (invisibility) jinak než jako potion? Na webu jsem našel, že přes konzoli si můžu přidat spell tome, takže kouzlo (ve hře jsem se zatím k tomu nedostal, a to už hraju třetí postavu), ale jako předmět to zatím nemám. Přitom mrsknout to jako efekt na prsten by bylo sůpr trůpr.
No hele esli si nezamenil kouzlo a enchant. Ze je kouzlo neviditelnost, to vim. Ale ze by byl enchant neviditelnost... To jsem jeste nezahlid. Ve skyrimu to IMHO nejde.
Ech to je tak kdyz jeden nepouziva qoutes. Ja jsem odpovidal na puvodni dotaz, kdy si chtel dat neviditelnost do prstenu. Uznavam, ze moje odpoved nebyla uplne uplna Takze zakouzlit to pujde. Nacpat do prstenu nee.
Ech to je tak kdyz jeden nepouziva qoutes. Ja jsem odpovidal na puvodni dotaz, kdy si chtel dat neviditelnost do prstenu. Uznavam, ze moje odpoved nebyla uplne uplna Takze zakouzlit to pujde. Nacpat do prstenu nee.
to by bylo dost jednoduchý, mít neviditelnostní ring... K čemu pak skilit sneakování... I v oblu byl jen chameleon, což bylo spíš něco jako měl predátor než čistá invizibilita
Ja mam vzdy plny inv potek na neviditelnost, zbytecne bys prisel o puvodni ench na prstenu.. Jinak klidne si ten prsten stahni z nexusu jestly po nem tak touzis :)
v OBLU si hlavně mohl enchantnout věci každej noob... Udělal jsi 7 primitivních Q a mohl si enchantova do haleluja...tady aspoň musíš trénovat skill očarovávání
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.