Jak vidíte, nemovitost je umístěna na ideálním místě, poblíž je krutopřísné město Markarth a spousta Zapřísáhlých k zabití. Modrá šipka ukazuje dodatečnou zahrádku, která nemá označení ale je ZDARMA k nemovitosti.
Jak vidíte, nemovitost, Dwemerského původu již trochu chátrá, ale to vůbec nevadí. Stejně je impozantní.
Jak je vidět.
Úžasný výhled, Skyrim jako na dlani! Povšimněte si epického průsmyku vpravo od zříceniny uprostřed. A povšimněte si epického BadWolfa!
Interiér má své kouzlo, a ačkoli postrádá postel, lepší domov by si Mopi ani nikdo jiný přát nemohl!
Krásný pracovní stůl. Jak je vidět, nemovitost obsahuje i poklady, zahrnuté již v ceně!
(k nemovitosti se prodávají i přilehlé malé pozemky, osud životů celého ho Skyrimu a ptačí hnízdo na balkóně)
A to vše pouze za 500 BW-kreditů! Ovšem, je též možno tuto nemovitost vyhrát, pokud najdete Knihu Rituálů Kultu BadWolfa (aby bylo možno povlat BadWolfa a zatratit SkyrimAdmina a jeho pitomé podpisové nařízení)!
Komiksová bublina
a Realitní agent hRDLy BadWolfXVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Obrázky pěkné - to je tedy ze Skyrimu? Líbí se mi to, ale nemám čas něco hrát.
Moment, to je jen žert viď? Přece nechceš říct, že jsi nehrál Skyrim, že ne?? Jistěže hrál, proč bys jinak chodil na jeho fanstránky....
Nene, není to legrace! Opravdu jsem nehrál Skyrim ani žádný díl té série. Nejbližší možná tak série Gothic. Sem jsem zabrousil v létě poměrně náhodou. A zakořenil jsem zde.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.